Ženiceeeeeeee
Jučer smo imali veliko nevrime, udrije je grom u neki stup od t-coma, pa nismo imali internet. Evo maloprije došao.
ahahaha, jel ovo tema za 30+ ili? Osjećam se ko beba među vama, ja imam 19 Mi smo požurili s bebačom, došao je neplanirano, a jako nas razveselio. Jutros bila na pregledu, lijepo napredujemo, srčeko kuca ko veliko, beba je poprilično aktivna, pogotovo po noći. Posteljica je tu di je, na rubu i dalje, i Nataša ne, ne planiraju mi hospitalizaciju prije, to je valjda sve od doktora do doktora. A meni je draže da sam doma, u čistom i toplom.
Vidim da ste sve u nekom ludom shoppingu, a kod nas je sve ulagano, nama Dalmatincima je sve polako . Jučer me svekrva jakoooo razveselila, uzela je mjere za imbotilju (mislim da je književno poplun) i za ogradicu, pa će mi napraviti ogradicu i presvlaku za poplun istog dezena, moramo tkaninu odabrati, meni je to draže neko da mi kupuju! I to novce šta bi potrošili za posteljinu, rađe nek mi kupe nešto bolje i korisnije.
Danas sam dobila još jednu turu robice, ovaj put baš muške, pa moram to pribrati i oprati, uf, uf, ja imam hrpu toga, uopće neznam što će mi toga toliko, a svi mi govore da je to za prva 3 miseca, a meni se čini koliko toga ima da je to za prvih 5 godina
Ja sam gledala da kupim uloške vir, vidila sam dosta cura da njih koriste kad rode vaginalno, ja se pitam kako to izgleda? Šta je to zapravo samo komad vate omotan u mrežicu?koja je razlika između plavog i rozog pakovanja? I vidim da su neke cure spominjale te jednokratne gaćice, pa se ja isto pitam šta fali običnim pamučnim?

Sinoć prije spavanja, sam imala pošteni hormonalni ispad, bila sam ljuta šta ne mogu zaspat, pa mi je kroz glavu počelo prolaziti jesam li ja spremna za tako veliki korak, kako ću se snaći, oću li biti dovoljno dobra mama, i tako ta neka depra pitanja. Smirila sam se brzo. Shvaćam da je to sudbina, jer ja sam jedna od onih 2% žena koja je uspila zatrudnit dok je pila kontracepcijske pilule!!!
AKo kome nisam šta odgovorila, ima puno postova, sve sam pročitala. Ljubim vas sve!