-
Pozdrav curke.... Ja za sada nemam nikakve napade spavanja, ok spavam noću, jedino ako idem na pipi zna mi se dogoditi da ne mogu nastaviti, ali imam knjigu pored kreveta,pročitam koju stranicu i opet zahrčem.Mislim da to spavanje zavisi, ako je organizam iscrpljeniji traži odmor,pa vi drage moje spavalice, nanajte koliko vam treba.
finger to sve trudnice uhvati neka panika i depra kad im je prvi puta, ali to je normalno. Ja kad sam rodila moju Elenu i kad su mi je prvi puta donijeli nisam znala što bi s njom,jer nisam nikada imala doticaj s tako majušnom bebom, alimi žene smo zaista zmajevi, sve možemo, urođeno nam je to da odmah znamo što i kako s našim prvorođencima. Dakle, ništa ne brigaj, sve je to normalno. Ja mislim da ću pelene kupovati u DM-u. Mada nisam sigurna da li za rodilište uzeti New born, one su od 2-5 kg, a moj sin je bio 4 kg, pa je to bilo na knap. Čekat ću zadnji uzv da vidim koliko smo debeljuškasti, pa onda odlučiti.
Jesen kad si kupovala te pelenice u Kozmu? To mi se čini stvarno povoljno, još pogotovo što dobiješ jedan paket gratis. Čula sam da te pelene imaju otvor za pupćić, pa mislim možda te kupiti....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma