Anita, žao mi je što nemaju više akciju. Ove pelenice koje sam kupila su 2-5 kg. Kupila sam 4 paketa po 27 kom. Nadam se da nisam pretjerala. No znam neke bebe koje stižu mjesec dana iza nas pa mogu proslijediti dalje, ako ostane koja viška.

Huh, ne spominjite žgaravicu. I inače je gadna, ali od ovih zadnjih antibiotika je bila koma. Nisam ta 3 dana dok sam ih pila pravo dolazila k sebi koliko me želudac patio. Sad je već bolje. Đumbir mi je dosta ljut pa me čudi da godi pri žgaravici. Mislim da se u trudnoći mora paziti na količinu džumbira koja se konzumira tj. ne smije se puno.

Nataša, trbuh se još nije spustio, ali se definitivno naočigled povećao u zadnjih tjedan-dva. Totalno uživam u njemu. Po noći jedino osjećam da je puno teže stići na WC. Mislim često na porod, ali me nije frka. Jedino se nadam da će krenuti ujutro kad se naspavam, da ne budem preumorna. Prvi mi je put pa ne znam što me sve čeka (vjerojatno i bolje) pa se ne brinem previše, nego mi je samo stalo da mališa bude dobro.

Penny, dobrodošla. Mislim da se ne trebaš brinuti što su mjere malo manje, možda je sitnija beba, a možda je i začeta koji dan kasnije.

Finger, super za photosession. A bome si ih i fino počastila Jupi za livadastu sobicu.

Adal, drago mi je da je sve dobro prošlo na pregledu. Gledajte malo po oglasnicima, jer se može kupiti stvarno dobrih stvari za puno manje novca nego u trgovini. Ja sam dosta toga, pogotovo odjeće, upravo tako i uzimala. Ok, je malo rizik da ne izgleda sve kao na slici nego da je u lošijem stanju, ali možeš probati uzimati stvari iz svoje okolice pa ih vidjeti pri preuzimanju (a tako štediš i na poštarini).

Znate li za kupone s popustima za trudnice (i mame djece do 1 god) u Muelleru? Daju popuste na neke proizvode (pelene, kašice, grudnjake za dojenje...). U nekim poslovnicama odmah na blagajni možete dobiti kupone, u nekima trebate ispuniti zahtjev (zahtjev možete dobiti i ispuniti i preko mail adrese muellera otvorene baš za to baby@mueller.hr), a knjižica s kuponima se dobije i u paketu za trudnice „Evo me!“ koji se dobije u 3. tromjesječju kod ginekologa. Ja nisam dobila paket, nego sam pisala na mail i danas bih trebala pokupiti kupone.