Curke moje....
Ma nema veze Jesen zakasnila sam,meni bebili budu punašne pa sam se radovala kad sam vidjela new born od 3-6 Huggis, ali tek poslije vidim da prorez za pupak imaju samo male od 2-5 kg. Ništa,budem ja kupila na kraju Pampers od 3-6 i kraj priče.
adal da ta vcijena za krevetić i Hespov madrac je više nego dobra, a i treba svakako pregledati i te centre sa baby opremom, može se stvarno povoljno naći svega. Ja obavezno pitam sama da liimaju kakav popust ili pogodnosti za trudnice,ili malene bebe, tako da saznam sve što me zanima. Ja sam isto gledala preko njuškala i našla tako hranilicu u odličnom stanju,markiranu,kvalitetnu za 300 kn i kupila je. Isto tako bila postoje i trgovine "iz druge ruke" gdje možeš pogledati polovno i odlučiti da li ti štima ili ne. Ima raznih opcija....
Što se uložaka tiče, ja ću velike noćne Always, ali ću svakako uzeti i Vir. Meni je carski, pa mi svejedno, bitno da dobro upijaju.
A što se grudnjaka tiče, računajte sa tim da će vam cike biti još dva broja veće nego sad, to je moje iskustvo. Inače nosim trojku, sad sam na četvorci, a bome kad rodim budu mi još veće, tako da si komotno možete uzeti veći broj. Opet kažem,to je moje iskustvo.
Ja sutra krećem sa prvom turom pranja robice i baš se radujem ...
Puse vam svima ...