-
Pozdrav curke... Ma preporučuju mi podvezivanje, jer imam više od 35 godina i trebam roditi treće dijete na carski rez, po njima više djece ne bih trebala rađati, jer tri carska i to je to, a i nisam baš u cvijetu mladosti, pa da još imam djece. To sve stoji. Mada bude mi žao mog muža, jer njemu je ovo prvo (meni je ovo drugi brak) i on je deset godina mlađi od mene, pa uvijek razmišljam da on sad dobije jedno i kraj
. On to ne da reći, stalno govori da mu je ovo treće, ali znaš ono, neki filing moj.... Vidjet ću još, ali i sama sam svjesna da više ne bih smjela, samo da ovaj treći prođe ok i da dobijemo zdravu bebicu, nitko sretniji od nas
. Meni je isto super što ste vas dvoje mladi roditelji, sve ćeš još stići i faks i uživanje, a imaš i svoje zlato pored sebe. Ja sam prvo rodila s 23, drugo s 28 i evo treće s 39 godina i nas četvero jedva čekamo mrvicu da se rodi, pa da uživamo u njoj...
A što se poroda tiče, ja sam u drugoj trudnoći dobila bolove, otvorila se za porod, doktor mi je rekao da beba može proći kroz zdjelicu rodila bih za par minuta, ali ništa od toga već hitan carski. Nego htjela sam ti reći, kao što sara kaže, boli stvarno, ali sve se to da podnijeti i izdržati za neprocjenjivu nagradu koja slijedi. Moj savjet, slušaj doktore,babicu, jer oni su tamo da ti pomognu, a ja sam sebi porod nekako uvijek zacrtala ovako: Ja sam došla sad to lijepo obaviti i idem kući sa svojom bebom i to je to.... Pusa ti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma