Pozdrav curke Da, pregled plodne vode se zove amnioskopija i obično ga rade kad dođe dan termina, a ti nemaš nikakve bolove, nisi se počela otvarati i sl. Mene osobno nije boljelo, više je neugodno, baš kako penny kaže kao kad ti uzimaju papu. I obično ga rade svaka dva dana, dok ne rodiš. Znam da sam poslije morala imati uložak, jer bude sukrvice....
Ja sam vam danas bila na pregledu i kao što rekoh i ova beba je velika, već sad je veća, već što bi po tjednima trebala biti. Ja sam 32+4, a ona je teška 2,400 gr. Okrenuta glavicom (mada nema neke veze, jer je carski), ovo drugo sve ok, zatvorena sam. Vidjeli smo mali nosak i debeli obrašćići, već sada. Kaže doktorica da se moja bebili, baš lijepo deblja. A ja dobila svega 1,5 kg za mjesec dana, tako da sam sve ukupno dobila 6,5 kg za cijelu trudnoću, do sada.
Da, naše zdravstvo koma. Moja gin. isto radi privatno i preko socijalnog, mene redovno zbunjuje,jer joj skoro svaki puta plaćam uzv iako sam kod nje preko socijalnog, ne znam što reći.... Malo mi je štura i rezervirana, moram sve izvlačiti iz nje. Sestra je zato super, ali ipak, ona nije doktorica, tako da sve u svemu