Stranica 15 od 37 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1839

Tema: think happy thoughts

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure moje evo mene iz bolnice, opet ljuta ka pas jer san po ko zna koji put kod svoje doktorice koja mi vodi trudnoću poljubila vrata.
    Lijepo sam jučer nazvala da pitam dali moja doktorica radi danas ujutro, dobila sam potvrdan odgovor, da bi danas došla i dobila obavijest da je uzela slobodno, i da dođem u utorak.
    Zamolila sam da me pregleda neki drugi doktor, no velika je gužva na odjelu, puno hitnih slučajeva pa neka dođem ipak u utorak kod svoje doktorice.
    Ok, ja razumijem ženu jer stvano puno radi, i privatno i u bolnici, no barem su mi jučer mogli reći da ona danas neće raditi. Neznan ko je tu više lud. Šta je najgore, ovo nije prvi put da se to desilo. Pa ja svaki put lijepo ulijem 50kn goriva, koliko mi treba od Vodica do Šibenika i nazad, umisto da sam za te novce danas mogla kupiti ručak.
    Ja ne trebam hitni pregled, dapače osjećam se odlično, beba je aktivna koliko i treba biti, no svejedno!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

uh znam kako ti je i ja sam isto tak izvisila prosli put,fino mi sam doktor rekao kad da dodjem i ja odem kad on uzeo slobodan dan,nisam htjela ici dok me neko ne pregleda jer je muz izasao s posla a i ne mogu se ja svaki dan vozati i ganjati doktora...previse mi je to neodgovorno ali tako nam je kako nam je mi smo tu izgleda nemocni....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I moj je takav, radi u bolnici i privatno. Nikad nema vremena, ne javlja se na mob. Pa sam ja nasla i drugog privatnika da me gleda, s obzirom na sve sto sam prosla, tak sam mirna

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Naše zdravstvo je stvarno na vrhuncu!

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

twin- na uzv vide samo kolicinu plodne vode, ovo za sto sam pitala je amnioskopija
    melem-gleda se kroz rodnicu sa necim zeljeznim (ko s onim kad uzimaju uzorak za papu) ... nije prestrasno samo je neugodno, ma nebi bilo nikako al pred kraj je tamo dolje vec sve oteceno...

finger- bas mi je zao sto se tako ponasaju za preglede... ko da je takav problem bio nazvat ili stavit zamjenu

ja sam luda i ljuta na doktore od prosle trudnoce i sad zato, mozda sam luda i blesava al trpim te bolove i cekam do cetvrtka kad je moj dr dezuran jer ne zelim nikome drugome u ruke....
    Posljednje uređivanje od penny : 08.02.2013. at 19:31 Razlog: tipfeler

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke Da, pregled plodne vode se zove amnioskopija i obično ga rade kad dođe dan termina, a ti nemaš nikakve bolove, nisi se počela otvarati i sl. Mene osobno nije boljelo, više je neugodno, baš kako penny kaže kao kad ti uzimaju papu. I obično ga rade svaka dva dana, dok ne rodiš. Znam da sam poslije morala imati uložak, jer bude sukrvice....
    Ja sam vam danas bila na pregledu i kao što rekoh i ova beba je velika, već sad je veća, već što bi po tjednima trebala biti. Ja sam 32+4, a ona je teška 2,400 gr. Okrenuta glavicom (mada nema neke veze, jer je carski), ovo drugo sve ok, zatvorena sam. Vidjeli smo mali nosak i debeli obrašćići, već sada. Kaže doktorica da se moja bebili, baš lijepo deblja. A ja dobila svega 1,5 kg za mjesec dana, tako da sam sve ukupno dobila 6,5 kg za cijelu trudnoću, do sada.
    Da, naše zdravstvo koma. Moja gin. isto radi privatno i preko socijalnog, mene redovno zbunjuje,jer joj skoro svaki puta plaćam uzv iako sam kod nje preko socijalnog, ne znam što reći.... Malo mi je štura i rezervirana, moram sve izvlačiti iz nje. Sestra je zato super, ali ipak, ona nije doktorica, tako da sve u svemu

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pozdrav svima!
    Evo imam veliko spremanje po kući, nešto me uhvatilo, kažu da to pred porod hoće, pa se sve nadam možda bi moglo,, 3 tjedna ranije, pa sve je to ok, jel tako??
    Malo me muči beba danas, slabo je živahna od jutra, tu i tamo ju osjetim, ali dosta je uspavana, nadam se da će živnit uskoro da se mogu opustiti. Danas sam 36+4, pa je valda i normalno da je mirnija..ne znam..kakve su vaše bebuške??
    Inače, ruke mi trnu ko lude, noću pogotovo, sve se probudim od bolova, više lijeva...
    Skontala sam da se uglavnom budim na leđima,pokušam zaspat na boku, ali nekako se po noći prebacim ponovo na leđa.. vald ne smeta puno!
    Kko ste vi svi?
    Dona, pregled?
    Finger, i ti bi mogla već odradit svoje, jelda?
    Anita, kako to da ideš na carski? nisam pratila, sorry
    Twin, imam i ja privatnog ginekologa, u nju se najbolje uzdam, na njiih se uvijek možeš pouzdat...platiš, pa zato, ako ništa drugo

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ne brini za čiščenje, gnijezdiš se, to je sve normalno, i ja non stop nešto peruckam, čistim, biži biži
    Ništa čudno da manje osjetiš bebu, ona ima sve manje mjesta, pojedi nešto pa ćeš vidit kako će se uzvrpoljit
    To za ruke ti neznam, kakav ti je tlak?
    Mi smo dobro, još malo do termina, eto u utorak idem na pregled pa ću vam sve znati reći.
    Ma, imam i ja privatnog kod kojeg idem 2 put godišnje, ono rutinski pregledi, a kod te iste privatne doktorice vodim trudnoću u bolnici (jer ona je i socijalni gin.), al ne mogu si priuštit da vodim trudnoću privatno, pa ko bi to svaki mjesec platio! Bitno da se ja dobro osjećam, pa ću se strpit na pregled do utorka.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

natasa ja sam sa 36+6 rodila prvu curku. Normalno je da je slabije osjetis, jaaaako joj je tijesno. Za trnce pij magnezij, beba ti sve trosi pa su tako i trnci normalni. Ja sam se useljavala u stan sa 36 tj pa sam saaaaamo cistila

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

za trnce magnezij
    a kazu da se beba pred porod umiri, i osjeti se samo par pokreta dnevno...ja se tog ne sjecam

twin- ja sam se selila u cca 38tt i sve sam sama slagala iz starog stana, cistila novi...i cistila i cistila a rodila tek u 42tt

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislim da se magnezij nakon 35. tt ne preporuca. On umiruje kontrakcije misica, a trudovi i jesu kontrakcije. A trebaju nam da rodimo, je tako.
    A sto se tice privatni i socijalni ginekolozi, ma sve to ovisi od doktora do doktora. I tko je kakav tip i kome kakvi doktori pasu......
    Ja idem i privatno i socijalno (po recepte) i oboje su mi super doktori, ma odlicni. Ali, nekom drugom mozda ne bi pasali.
    Uglavnom, ne bi se slozila da samo ako platis dobijes najbolje.
    natasa i ja zadnjih noci znam probuditi na trbuhu, tj. neko bocno/trbusni polozaj. A valjda ne smeta bebi?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

au, na trbuhu?! nije nam lako, sve to radimo nesvjesno pa se sekiraamo kad se probudimo..a ništa, tako je kako je....

juče sam slučajno naišla na onu neku bolest kolestazu ili tako nekako, ono kad te sve svrbi jer žuć nešto ne radi dobro, i sad me sve svrbi, svrbilo me i prije, malo ruke, nadlaktice, ali sad ko poludilo!!! pa znaš šta!?!?!? i ja i čitanje!

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mimi- da, imas pravo, ne preporuca se magnezij u zadnjim tjednima

natasa nisam nikad za to cula...al pogodi, sad me sve svrbi

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Šta manje znaš to bolje!
    Vako samo umisliš, sjećam se kad sam počela piti kontracepcijske, pa pročitala nuspojave, kao tešo disanje, kašalj, možda je znak tromboze, ujutro sam panično išla kod doktora

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke, ne znam jeste procitale, nasa juci je rodila malu curicu juce. Luci cestitke na prinovi

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Luci, cestitaaaaam!!!!!!!
    Bas lijepo!!!!!!!

Koja je sljedeca na redu za cestitanje? Mislim da je Fingertips

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pusa curke moje,nisam imala net par dana pa sad nadoknađujem...
    Adal-draga rezultati amnio trebaju ovaj tjedan stići poštom...na iglama sam...
    pusa svima i javim se...

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
    mimi- da, imas pravo, ne preporuca se magnezij u zadnjim tjednima

natasa nisam nikad za to cula...al pogodi, sad me sve svrbi
    to ti kažem!!

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
    Luci, cestitaaaaam!!!!!!!
    Bas lijepo!!!!!!!

Koja je sljedeca na redu za cestitanje? Mislim da je Fingertips
    Luci čestitam

A čuj, mogla bi koja roda prije mene, evo danas 15 dana do termina, a kaže mi mama da mi se još trbuh nije spustio za porod, iako ja to ne kužim, al ona kaže da neću još tako brzo rodit

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja imam još 24-25 dana do poroda, moj trbuh je još visokooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!! !!!!!!!!!!!!!!!!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

evo mene na pregledu je bilo ok....totalno zatvorena ,na ctg nema trudova ! naravno ništa od uzv !? sada sam 36 tt..rekla je dr za 2 tj kontrola i hospitalizacija cca 2 dana obrade i priprema za carski tako da sam ja jaaaako blizu lagano me panika hehe

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene na pregledu je bilo ok....totalno zatvorena ,na ctg nema trudova ! naravno ništa od uzv !? sada sam 36 tt..rekla je dr za 2 tj kontrola i hospitalizacija cca 2 dana obrade i priprema za carski tako da sam ja jaaaako blizu lagano me panika hehe
    jesam te već pitala, ili sam zaboravila, ili nisi odgovorila, no opet ću: zašto ideš na carski?
    Super za pregled!!!

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cestitke Luci

finger- vec si ti zagazila u termin,samo je pitanje vremena kad ce se beba odluciti... a rado bi sad preskocila svoj red?
    ja se uopce ne sjecam da mi je trbuh ista pao pred prosli porod...a bilo je sve do kraja: ma sutra cu valjda konacno roditi, i tako dogurala do 42tt

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jutro!
    Penny, dobro si ti dogurala
    Donna, a zasto nije htjela napraviti uzv? Brzo ce proci dva tjedna, a mozda ni ne docekas taj pregled......mozda te bebica iznenadi!
    Natasa i ti si blizu.......moze krenuti svaki cas.
    Ja sam oboje rodila u 37 tt, tako da dok vidim da je netko prosao 36. tjedana, meni je to niski start

A sto se tice trbuha, meni je oba puta trbuh bas vidno pao pred porod. Uspjela bi napipati prazan prostor izmedju grudiju i trbuha, sto do tada nisam mogla.
    Ovaj put mi je cijelo vrijeme nisko, tako da ne znam kako cu to osjetiti.
    U zadnje vrijeme me jako muci zgaravica, ali tek kada legnem i idem spavati. Svaku vecer isto, i onda mi bude toliko lose da povracem. Uzas. A ne mogu izdrzati da ne veceram jer sam stvarno gladna..... Ne znam sto mi je gore, trpiti glad ( to nikada nisam bas mogla) ili trpiti te mucnine i zgaravicu pred spavanje...
    Imate li vi problema s tim?

A sada happy thoughts,
    Jucer sam speglala i pospremila svu robicu.....ajme.....gusta. Sve je tako malo, mekano, mirisljavo. I stariji sin se stalno cudio kako je sve malo i kako ce beba biti tako mala kada nam dojde. A najsmijesnije mu je kada mu recem da je i on bio tako mali.
    Mladjeg to nije bas zanimalo
    I sada je robica spremna. I krevetic i komoda.
    Jos par sitnica moram kupiti i spremiti torbu, ali za to imam vremena.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure imam jedno pitanje. U petak me pocelo dolje peckati i do subote je stalo, al od subote imam osjecaj kao da sam dolje stalno mokra.tj ne stalno, od jutra kad se ustanem pa do podneva i navece prije spavanja. Nije strasno, al gacice su mi vlazne. Sutra idem na pregled. A nekak me strah da mi ne curka plodna voda. To bi bilo nekoliko kapi do podneva i nekoliko kapi navece. Jel ima koja da je bilo slicno. Zabrinuta sam jer smo u 27tt i to mi prerano da je plodna voda

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj penny;2340478G prvotno napisa
    finger- vec si ti zagazila u termin,samo je pitanje vremena kad ce se beba odluciti... a rado bi sad preskocila svoj red?
    Ma nebi preskočila, jedva čekam da rodim

A mimi draga, žao mi je zbog te glupe žgaravice, kažu da ona dođe navečer jer ako kasno pojedeš, a legneš, onda hrana nema vremena da se slegne pa nadražuje tu želudčanu sluznicu i zato dolazi do žgaravice.
    Probaj kad navečer pojedeš, da ne legneš odma, nego neznam, operi pijate, malo stoj na nogama il sjedi da se slegne hrana. I pij puno vode, ja navečer uvik imam bocu vode kraj glave.
    Slažem se da je slaganje robice preslatko, i baš je veselo

Beilana, neznam zašto ti tako curka, meni se to počelo događat zadnjih mjesec dana trudnoće, kad se beba spustila, pa je nagnječen mjehur, ne mogu ga ispraznit do kraja pa curka. Al nekako mi je prerano da ti se to već počelo događati u 27 tjednu. Da nije nedaj vraga neka upala, il ureoplasma? Obavezno spomeni na pregledu svoje stanje, sigurno će doktor znati pomoći! Evo ti jedna veeeelika pusa da sve bude u redu

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mimi-joj gusta sa spremanjem stvarcica
    mene to ceka iduci tjedan, i jedva cekam

beilana, moguce samo da ti je pojcan iscjedak, meni su jako cesto (al skroz od pocetka) vlaznjikave gacice tako da sam sad pocela koristiti platnene dnevne uloske, jer mi je previse islo na zivce... al vidjet ces sutra na pregledu, gin ti to moze najtocnije reci, a ako je malo i lagano, ionako do sutra nemas brige, samo budi smirena i odmaraj koliko mozes i osjecas da ti treba

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Nataša idem na dogovoreni carski ! slijedeci tjedan držite mi palčeve

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav drage moje....
    Luci čestitam od srca prelijepo...sad možeš odahnuti i uživati s mrvicom...
    nataša i mene si pitala za carski, a ja nikako odgovoriti. Već sam imala dva carska, tako da mi je doktor rekao da nema šanse da ide treći vaginalno (i ako sam pitala), tako da čim uđem u 38 tt idemo na planirani. A usput, ja sam dosta sitne građe, uska mi je zdjelica, a bebe mi budu krupne i ova mrvica je već prešišala svoju težinu po tjednima, a još pet ih imam do kraja.
    mimi upravo se i ja tako osjećam s žgaravicom. Svako veče me pojačano muči i onda na kraju moram povratiti u neko nedoba tu silnu kiselinu, odvratno. Naveče kad legnem (iako spavam na tri jastuka zbog žgaravice) odmah mi se počne vraćati kiselina. Meni voda ne pomaže, samo mi bude još gore. Ne večeram kasno, ali svejedno odvratno je. Pojedem par badema, nekad se smiri malo, ali uglavnom moram bljuv... tako da suosjećam potpuno s tobom.... A možda će nam ove naše žemske imati dobar friz kad se rode pripremit ću ja i šnale za svaki slučaj....
    Ja sam moje isto poprala sve, ostala mi još posteljina i pelene da popeglam...Uživam u tim malenim,mirisnim stvarčicama.... Ja sam isto pokupovala sve, neki dan i Pampersice u DM-u i super sam prošla, dobila 25% popusta na svaki paket
    dona držim ti palčeve da prođeš super i brzo se oporaviš...Mene to čeka za cca 5 tjedana....uhhh....
    belana može ti stvarno biti pojačan iscjedak, ja sam ga imala neko vrijeme, bio je baš vodenast i najčešće ujutro bi mi samo curnilo doslovno.... Doktorica je rekla da je to normalno, mada je meni smetalo dosta. Nakon nekog vremena počelo peckanje i svrab, pa mi je rekla da imam gljivice od antibiotika, riješili to Plimykolom i tada je prestalo i curkanje. Vidjet ćeš s doktoricom, ali mislim da bi to moglo biti to...

marija1411 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam jedno pitanje. U petak me pocelo dolje peckati i do subote je stalo, al od subote imam osjecaj kao da sam dolje stalno mokra.tj ne stalno, od jutra kad se ustanem pa do podneva i navece prije spavanja. Nije strasno, al gacice su mi vlazne. Sutra idem na pregled. A nekak me strah da mi ne curka plodna voda. To bi bilo nekoliko kapi do podneva i nekoliko kapi navece. Jel ima koja da je bilo slicno. Zabrinuta sam jer smo u 27tt i to mi prerano da je plodna voda
    Zadnji nekoliko dana ista stvar ali se sve tješim da sam možda prehlađena

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dakle, ja danas dogovorila prijem u bolnicu za srijedu, da mi naprave obradu kompletnu u slučaju potrebe za carskim rezom, tako mi reče dr. Postoji mogućnost da me dr pusti kući, ako joj procjena bude takva, dakle sve je na njoj...ne da mi se baš ić u bolnicu, ali ako i ostanem, onda se nadam da će porod bit uskoro! Sve ovidi o točnom smještaju moje posteljice!
    Inače, danas sam vidila svoju bebu, teška je 3100!!! bome, biće dobrana, ako budem čekala do kraja, ipak je još tri tjedna preda mnom!
    Donna, ali ZAŠTO na carski? Ima neki razlog? Možda se i upoznamo u bolnici...svakako, ako ostanem, upoznat ćemo se!
    Anita, znači CR ti rade u 38. tjednu? jel postoji neko pravilo u kojm tjednu se radi CR? Ako i ja budem kandidat, da znam koliko bi čekala

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj marija1411 prvotno napisa Vidi poruku
    Zadnji nekoliko dana ista stvar ali se sve tješim da sam možda prehlađena
    ma nije plodna voda, meni su tako gaćice mokre malo malo! nekad više nekad manje, i nije miris mokraće, već zanči nešto drugo, i sve je ok. evo sam ušla u 37. tjedan!

ne se brinit bez razloga!

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

natasa- ako ti je bebica tako velika i procjene da moras na carski, vjerojatno ces i ti u 38tt

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj penny prvotno napisa Vidi poruku
    natasa- ako ti je bebica tako velika i procjene da moras na carski, vjerojatno ces i ti u 38tt
    to bi bilo great!

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ajme, pa bebice samo što ne stignu. proletjelo je vrijeme.
    evo vam nešto malo da se nasmijete (nadam se da engleski nije problem) http://www.lolbrary.com/post/25161/pregnancy-qa/

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bas je proletjelo, izmedu nasih bebica ce biti bas mala razlika
    Drago mi je da ima toliko ribica,ribe su mi karakterno super ljudi (uf Sta san umisljena)
    Ja sutra na pregled,mozda ovaj put bolnica bude zatvorena koje san ja srice

Jeseni bas si me nasmijala
    Posljednje uređivanje od fingertips : 12.02.2013. at 00:22

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hahahahah Jesni fora je !!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jeseni htjedoh reci

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bila u bolnici na pregledu, opet gužva, opet luda kuća. Spojili su me na ctg 20minuta, rekli da je sve u redu, i rekli da dođem u petak na ultrazvuk i opet na ctg. Tak da i dalje neznam kolika je je bebica, nisam ju vidila
    Ljuta sam i tužna. Želim vidit svog bebača jer ga dugo nisam vidila, ali bilo mi je predivno na ctg slušat njegove otkucaje, tih 20minuta sam baš bila u transu, mazila sam ga, pričala sa njim. Druge trudnice su me blido gledale

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Fingertips ja sam na uzv kod svoj soc gina bila zadnji put s 12tt. Da nejdem privat izludila bi. Ovak odem jednom mjesecno i mirna sam. Reko gin da je upala. Sutra uzv da vidi pl vodu

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da, znam da si u pravu što se tiče privatnih doktora, al meni je to jednostavno financijski neizvedivo svaki mjesec 300kn dati. Jedino da mi je rizična trudnoća i nedaj vraga ko zna šta, pa onda ajde nekako. Al vako kad je relativno sve ok, pregrmim. Al gadljivo mi je to naše zdravstvo koje radi po principu "plati pa se rugaj"!
    Fuu, jedva čekam da rodim, da ne moram po bolnici švrljat!
    Rekla sam ti i ja da je upala, kažem ti, sumnjivo da ti tako rano curka, jer beba još uvik ne pritišće toliko mjehur. Sigurna sam da ima dovoljno plodne vode, i da si skupila neku laganu upalicu, tjedan dana antibiotika i bit će ti bolje!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Finger 300kn nije jos nista nasprem ovih u Zg..pregled s uzv 450 pa na vise.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sta je to tako skupo ,ja isto idem privatno i u bolnicu,kao imam svog doktora ali me moze pregledati bilo ko pa sam zadnji put bila kod drugog doktora u biti bitno mi je kad vec dodjem da me se pregleda i da znam da je sve ok,a idem svake 4 sedmice i kod jednog i kod drugog s tim da je privatni doktor uvijek detaljniji....ma nek nam je Bog svima na pomoci jer je ovo sve opsti haos

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A ta moja je najjeftinija ode, inače su svi puno skuplji. Ma skupo je, biži, biži!

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke....
    Nataša meni je dogovoreno za 38 tt, jer je carski sigurno. Drugi carski mi je bio hitan, jer su čekali termin, iako se znalo da će i to biti carski, pa sam na kraju dobila trudove i onda nastala frka, pa hitno na CR. Tako da je ovaj puta doktor puno pažljiviji i ne želi da dođe do te iste situacije. Ako tebi isto ustvrde da će biti CR, pitaj ih kad će ga raditi,jer oni u principu čekaju termin, kad je šansa 50-50 oko dovršetka poroda. Neka to sve prođe u naboljem redu i da svoju srećicu brzo ljuljuškaš i ljubiš
    belana lakše se diše...Sad će antibiotik uraditi svoje i sve pet.
    A ja sam vam noćas premrla od straha...Mm radio noćnu, ja sama sa djecom i iza ponoći sam išla par puta na wc i na bljuv žgaravice (mimi tebe se sjetih) i kad ono roza iscjedak Sjetila sam se da mi je tako već bilo, pa mi doktorica rekla da su to gljivice, navodno nagrizu stjenku, pa bude tako. Iduća šetnja do wc-a kad ono crveno srce mi stalo, nije bila čista krv, ali je bilo crveno. Zovem muža, njega panika uhvatila, hoćer doći kući da me vodi u bolnicu, ja mu kažem ne boli me ništa, imala sam tvrđu stolicu par puta itd...Iduća šetnja na wc nema ništa....Ujutro (kuc,kuc) nema ništa čist uložak i gaćice... Dopodne malo bijelog pranja u boji bijele kave, a samo jednom kao svjetliji kakao...Bolova nikakvih, beba aktivna, sve ubičajno.... Naravno, zovem mamu, ona zove sestru kod ginekologa (prijateljica joj) i ova kaže od pregleda je... U petak sam imala vaginalni pregled i kaže najvjerovatnije se neka kapilarica oštetila i to je to... Naravno, ako je šta jače, odmah doktoru. A moždami je i od hodanja juče,dosta sam šetala i išla na treći kat i nazad, a nisam to naviknula....Malo sam se smirila, možda je i to neka upala, ali stalo je,a i ne bolime ništa....Nadam se, da se neće ponoviti, jer sam se prepala....
    Sorry na dugom postu, morala sam vam se izjadati...

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A mišu mali
    Baš mi je žaj šta si se tako isprepadala, i ja bi da sam na tvom mistu, ja bi trčala u bolnicu sigurno. Držim palčeve da se nedaj vraga ponovi, i sigurna sam da će sve biti u redu!!!
    Puno te grlim i ljubim

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

drago mi je da ste se nasmijale. ipak je ovo jedna pozitivna tema i treba nam smijeha
    baš mi je žao što imate takva iskustva sa zdravstvom. ja za sada :kuc-kuc: imam ok iskustva. vidjet ćemo što će biti kad pođem na preglede u bolnicu.
    bezveze što vam ne prave svaki put uzv.
    anita, uh, vjerujem da te bilo frka. drago mi je da je prestalo i da je beba vesela (to ipak umiri čovjeka).
    od sutra 3 dana za redom hodočastim po doktorima (sutra vaditi krv, čet kod gin, pet kod transfuziologa). bit će zabavno.
    tlak mi je bio zadnjih dana baš visok pa sam samo čekala kad će prebaciti preko granice kad su rekli da se javim u bolnicu, al' hvala bogu nije je prešao.
    danas smo kupili babyphone, grudnjake za dojenje, kantu za pelene (prenamijenit ćemo jednu drugu vrstu kante za to jer planiramo u nju stavljati platnene prije pranja pa kažu da nije dobro da previše dihta) i jednu finu topliju mekanu dekicu. baš smo se istrošili, ali sam sve mirnija kako se smanjuje popis stvari koje nam trebaju.

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

uf anita, mogu misliti kako si se prepala

finger, ma brzo ces ti drzati bebicu u rukama pa ces je se nagledati i bez uzv-a

jesen_uf.uf, za tlak i jupi za shoping

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

finger , jesen , penny , ste . Lakše se diše kad imaš i podršku sa strane.... Kad mi se tak nešta desi, onda si želim da prođe ovih mjesec dana čim prije i da se porodim..uhhhh samo da mi se dočepati 01.03 lakše ću disati, jer termin mi je 01.04, tako da tada ulazim u 9 mjesec, pa je odmah lakše...
    finger draga, odbrojavaj dane, brzo će to, bez obzira što te šalju kući, to može tako brzo početi, a onda ti neće trebati uzv, već ćete se ljubiti i maziti live Ja se uvijek sjetim moje susjede, ona trudna,prva beba, približila se opasno terminu i peče palačinke, kaže presjeca je u leđima, svekrva joj kaže, a ne ide to tako lako moraš se pomučiti, no međutim nju sve više i uzme ona torbu i muž je odveze. Oni nju pregledali i kao on hoće kući, ali doktor kaže ne idite nigdje sad će to i ona rodi u roku od 20 minuta šta je stigla.... Vidio čovjek bebu i ženu i vratio se kući sve u roku od sat i pol kako je prvi puta presjeklo u leđima E takav vam porod svima želim od srca... Dođeš i obaviš....
    jesen lakše je kako se spisak smanjuje, znam i sama.... A šta kažu doktori, hoći li moći na vaginalni porod zbog visokog tlaka? Ili on tebi nije stalno visok?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nadam se i ja da ću brzo vidit svog bembolina, odbrojavam dane! A taj porod od tvoje susjede, zvuči skoro nestvarno, uh kad bi tako svima bilo
    Jeseni sretno na hodočašću nemoj se puno umoriti! Jel ti inače tako tlak visok? Kupili ste lipe stvarčice, brzo će i tvoje sunce!
    Penny, puseeek

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •