Cure moje evo mene iz bolnice, opet ljuta ka pas jer san po ko zna koji put kod svoje doktorice koja mi vodi trudnoću poljubila vrata.
Lijepo sam jučer nazvala da pitam dali moja doktorica radi danas ujutro, dobila sam potvrdan odgovor, da bi danas došla i dobila obavijest da je uzela slobodno, i da dođem u utorak.
Zamolila sam da me pregleda neki drugi doktor, no velika je gužva na odjelu, puno hitnih slučajeva pa neka dođem ipak u utorak kod svoje doktorice.
Ok, ja razumijem ženu jer stvano puno radi, i privatno i u bolnici, no barem su mi jučer mogli reći da ona danas neće raditi. Neznan ko je tu više lud. Šta je najgore, ovo nije prvi put da se to desilo. Pa ja svaki put lijepo ulijem 50kn goriva, koliko mi treba od Vodica do Šibenika i nazad, umisto da sam za te novce danas mogla kupiti ručak.
Ja ne trebam hitni pregled, dapače osjećam se odlično, beba je aktivna koliko i treba biti, no svejedno!
![]()

Odgovori s citatom
Da, pregled plodne vode se zove amnioskopija i obično ga rade kad dođe dan termina, a ti nemaš nikakve bolove, nisi se počela otvarati i sl. Mene osobno nije boljelo, više je neugodno, baš kako penny kaže kao kad ti uzimaju papu. I obično ga rade svaka dva dana, dok ne rodiš. Znam da sam poslije morala imati uložak, jer bude sukrvice....

Sjetila sam se da mi je tako već bilo, pa mi doktorica rekla da su to gljivice, navodno nagrizu stjenku, pa bude tako. Iduća šetnja do wc-a kad ono crveno 
Ja se uvijek sjetim moje susjede, ona trudna,prva beba, približila se opasno terminu i peče palačinke, kaže presjeca je u leđima, svekrva joj kaže, a ne ide to tako lako
moraš se pomučiti, no međutim nju sve više i uzme ona torbu i muž je odveze. Oni nju pregledali i kao on hoće kući, ali doktor kaže ne idite nigdje sad će to i ona rodi u roku od 20 minuta šta je stigla.... Vidio čovjek bebu i ženu i vratio se kući sve u roku od sat i pol kako je prvi puta presjeklo u leđima
E takav vam porod svima želim od srca... Dođeš i obaviš....