Jeseni, beba odlično napreduje, moj ti se okrenuo već u 29. tjednu na glavicu, neko napredno dite.
I mislim da je bolje da stojiš doma, doma si mirnija, nego da se po bolnici vukljaš, a i sezona je gripe i svašta.
Meni svaki put na uzv kaže da ima dovoljno plodne vode, nikad mi nije mirilo na neki poseban način. Doduše ja nisam bila na uzv od 23.1, sutra ću na pregled, pa se nadam da je sve u redu!
Na uzv se može viditi jedino upala jajnika, i eventualno upala mjehura, al to je opet drukčiji uzv. Sve upale se najbolje vide kroz bris i krvno testiranje, tako su meni rekli.

Danas je vrime dobro, al ja ne pamtim kad je 2.misec bija ovako blesav, jedan dan je jugo, drugi dan bura, pa kiša sa burom, pa opet na jugo, danas je sunce ko u proliće, bajame su procvitale, ništa men nije jasno.
Mi smo odlučili da će bebač biti Aleksandar, nama je to ime oduvik bilo na prvom mjestu, i eto ostalo je! Slažem se da je teško odabarati, to je baš bitno za djetetov život, treba odgovarati karakteru i svemu. Poznajem neke ljude kojima njihovo ime uopće ne pristaje, neznam kako to objasnit, al to jednostavno nije to!