Pozdrav curke moje....
twin super da je sve došlo na svoje mjesto
Sara neka je sve ispalo super i neka je curka.... Kući imaš sinčića, ako se ne varam?
nataša drži se ti nama...Neka sve budečim prije, pa da ne budeš dugo u bolnici. Meni je moja gin rekla,kontrola 01.03 tada će mi dati uputnicu za bolnicu, a oni će reći šta sve još trebam. Ja sam obavila samo transfuziju, e sad nemam pojma hoće li me smjestiti u bolnicu zbog daljnje obrade,ili ću to sama u hodu obaviti. Puno je prošlo od prijašnjeg carskog, a tada sam dobila uputnice i špancir po doktorima, snimanje srca,pluća i anestezolog, vidjet ćemo....
finger nadam se, da ste mi vas dvoje dobro i da će bebolino brzo van....
belana super da je rojazol uradio svoje...Ma koma je jel su žene sklone upalama u trudnoći, a naravno svaku od nas uhvati panika ( ko mene neku noć) hvala Bogu sad mi je iscjedak opet normalan uhhh...
melem i ja se pridružujem pelenašicama... Moj muž redovno umire od smjeha kad mi "pobjegne" nakon kihanja, a još je veći urnebes, ako nemam uložak, pa stvarno promočim i gaće i tajice... Budem mu to jednom sve vratila s prostatom
jeseni ja i ti ćemo stvarno još u dan pogoditi i zajedno roditi . Što se imena tiče, mislim da je kod nas konačno... Stiže nam Ines