Pozdrav svima...
finger da je Aleksandar već upoznao mamu i da si mi ok... Čekamo izvješće....
jesen ja vjerujem da će te pustiti, ako se tlak normalizirao, bilokako bilo, neka si ti ok, pa makar i morala ostati. Ja sve mislim da će i mene ostaviti barem tjedan dana prije, što zbog obrade, što zbog trećeg carskog. Meni danas opet smeđkast iscjedak, luda sam već od toga, da znam da su gljivice, imam Plymicol vaG+ginalete kući, ali neću ništa na svoju ruku. Nijeništa obilno, već onako, zaprljam koji dnevni uložak....
mimi ja sam većdvije večeri uspjelastati na kraju žgaravici i bljuvanju. Jedem po manje obroke, ali češće. Tako sam probala i naveče, večeram manje i onda kasnije kad bi mi počela žgaravica, opet pojedem nešto i dvije večeri mi je ok. Meni se čini da kad mi želudac polako ostaje prazan, da mi tada počinje kiselina. Vidjet ću do kad će tako funkcionirati, ali dvije večeri sam spavala kao beba....
Iwanna dobro nam došla
sara super sad ćeš imati oboje...Lijepo ime ste birali za svoju djevojčicu....
Drage moje, meni ostalo samo još obojiti sobu, ali susjed me isprepadao, rekao mi ne sad krećiti, kao on krećio, pa senije htjelo sušiti, jer je hladno i osjetila se vlaga u sobi zbog krećenja... Reče, čekaj da otopli jooooj, ja sam htjela sve dovršiti do kraja drugog mjeseca, sad me strah da se ne osjeti boja jako, pa ne mogu bebu donijeti u takvu prostoriju. Inače, vlage nemamo u kući, ali toje spavaća soba, a nju slabo grijemo, jer oboje volimo spavati u svježijoj sobi (dok ne dođe bebili,koristimo priliku), ni sama ne znam šta mi je sad radit....?