Pozdrav svima....
finger ma eto me, nemam ja baš volje svaki dan ići na net, uvijek nađem nešto kući šta treba radit. Klinci mi idu u suprotne smjene, uvijek nekoga iščekujem, nekoga ispračam, ručak, pospremanje, krećili danas i baš mi lijepa bojica ispala, tako da stalno nešta. Neka si ti nama ok, crp će pasti, a onda s mirom možeš čekati trudove kući. Brzo će to
jesen i nataša vidim još ste mi u bolnici, uskoro vam se pridružuje i donna, idemo mi sve polako redom put rodilišta.... mimi onda je valjda i naše vrijeme kad nam se njih tri porode...
sara ne se mučiti s glavoboljom, popiti lupocet i onda mir, uostalom, možda te više niti ne bude boljela...
Ja uskoro gotova sa svim pripremama ostale mi tetra pelene i posteljina za popeglat, mm da sastavi krevetić i kolica, komodica već na mjestu, spremim torbu za rodilište i čekam.... Ogromna sam si curke moje...Trbuh mi je napet poslije ručka, večere za poludit, doslovno odbrojavam dane. Iscjedak se primirio, imam ga uobičajno, više ujutro, ali čini mi se da su to ipak gljivice, jer me juče počelo svrbuckat i peckat... Stavila sam malo Canesten kreme, pa se smirilo. Čak sam razmišljala da si ubacim Plymicol vaginaletu (već sam koristila u trudnoći zbog gljivica), a opet ne znam ni sama. Kad sam zadnji puta zbog gljivica uzrokovanih antibioticima išla kod moje gin. pregled mi je bio katastrofa, ne znam što je radila, ali me opekla nečim dolje i to pošteno, tako da sam nakon brisanja imala čistu krv kod nje na maramici, rekla je to je od pregleda, bilo je bolno i ne bih ponovila...Šta mi je radit? Simptomi su isti kao i tada, pojačan iscjedak, od boje kakaa do žućkastog, ponekad peckanje i svrab.... ne ide mi se na pregled, bojim se opet da će biti kao zadnji puta....
Ostale curke pozdrav i držite se....