saro, mi smo u Os. drago mi je da je glava bolje i da si našla način kako si pomoći.
anita, baš mi je žao što si prošla tako na pregledu i što te sad strah ići ponovno. svjesna si i sama da bi bilo dobro da dr. to pogleda.
finger, baš mi je drago da si bolje i da su te pustili kući.
jutros su me "razveselili" time da će me ostaviti do poroda. cmoljila sam cijelo jutro. sve mi je jasno u glavi i znam da je to najbolje za bebu i mene, ali ipak teško podnosim razdvojenost od obitelji i to da neće biti kako smo planirali da uživamo kod kuće do kraja i onda zajedno mm i ja krenemo u rodilište.
a što da se radi. tko zna, možda se još predomisle ako mi naprave koji uzv i vide da trbuščić napreduje (to što je manji za skoro 2 tjedna je glavni razlog zadržavanja - a većina dr. kad ih pitam za to kažu da se do 2 tjedna tolerira i ne smatra patologijom, nego da je beba sitnije građe, ali da to treba pratiti i kontrolirati).
nataša, vidimo se koji dan. doleti i ti kod nas gore kad ti paše (soba ravno iznad tvoje).
donna, vidimo se sutra. javi se kad se smjestiš i kad budeš raspoložena za druženje![]()