-
Curke moje drage.... Vidim da ste mi sve dobro, a to je najbitnije...
Nataša stigla si kući
superiška, ne da se to mjeriti s ničim...Neka, sad čekaj trudove i onda u bolnicu...
Jesen drži se draga... ako i moraš ostati do kraja, računaj da je svaki dan,jedan dan bliže malom zlatu....Ja nisam daleko od OS, ali sam toliko ogromna i teško mi je već uopće hodati i gdje..U pola hodanja stisnu me BH kontrakcije i onda sam koma, a da nije tako došla bih Vam u posjetu.Vidimo se mi na ljeto sa bebama. Volim doći s klincima u ZOO i sjesti uz Dravu na sokić... Ja sam ležala na početku trudnoće u bolnici i mogu vam reći da meni nije bila nejestiva hrana, malo bljutava zbog nedostatka soli, ali jela su bila ok..Najviše me radovao popodnevni međuobrok čokolino
Imamo novo rodilište i sve je jako uredno, čisto i lijepo...
finger izdrži još malo, kraj je tu, a s njim novi početak 
Curke moje, moja kuma je prije dva mjeseca rodila u OS na carski, bila je pod općom, sve je prošlo ok. Ona mi je rekla da žena koja je rodila isti dan kad i ona, ali pod spinalnom je bila jako loše. Nije mogla spavati, povraćala je jako i imala užasne glavobolje. Savjetovala mi je baš zbog toga da ne uzimam spinalnu. Toj ženi su rekli da te jake glavobolje mogu trajati od dva tjedna do dva mjeseca
.. Možda je to kod nje tako bilo. Možda je to od osobe do osobe. Ne znam. Ja sam oba puta bila pod općom i sve je prošlo ok. Prvi carski nisam znala da će uopće biti carski, tako da sam ga teže podnijela već drugi, iako je drugi rez bio dupli veći od prvoga. Za drugi sam znala da je carski, pripremila se na sve to i lako ga podnijela. Nadam se, da će i ovaj treći proći ok...
Dona koma, baš je sad dr. morala otići, drži se ti do ponedjeljka,biti će sve to ok.... Beba ti se manje pomiče, jer nema mjesta i moraju se smiriti malo pred kraj, to je ok...
Ostale curke držite se... Idu dani, brzo će vam doći i kraj trudnoće, zato uživajte, jer ovo što prolaziti iz dana u dan, neće se više ponoviti, barem ne s ovim bebicama...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma