Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
sarazg čestitke na Anastasiji. to je i moje ime trebalo biti, al ostalo samo Ana. A sto se tiče tvog prvog poroda, i moj je prvi bio neponovljivo iskustvo u gorkom smislu...rodilo se djete, a ja se nisam otvorila. rasparala me kao Jack trbosjek, iznutra, a izvana i rezana i raspuknuta ko lubenica. srećom moja je beba bila mala, i nekako se rodila uz pomoć skakanja babice po mom trbuhu. Ali glava joj je bila kao čunjoglavom.Ja sam sigurna da ću tražit carski pa makar morala nekome platiti da ga napravi.
ej anabanana drago mi je da se ovdje susrećemo,ljepše je i ugodnije nego na onoj drugoj temi,hehehehehehe,znaš na kaj mislim...
Anastasia mi je jako lijepo ime,moj muž je to odabrao,meni se isto sviđa,ali znam da ćemo ime skratiti na Ana,sigurno,hehehehehe
Mom sinu je isto glavica bila izdužena upravo zbog vakuma,ali poslije se to srećom vrati u normalu,ma valjda će sve biti ok,moram misliti pozitivnoooooo,hehehehhe,pusa curke...

mimi-draga bilo je grozno,vjeruj mi na drugu trudnoću nisam pomišljala godinama zbog te traume oko poroda...vidjet ćemo kaj kirurg bude rekao,pusa