Ahahha, ma mi same radimo ctg, prikopčamo se, onda ga odneseš prekoputa u ambulantu i čekaš da ti ga doktor potpiše. Jutros opet bila na ctg, bebuška je mirna, lijepo kuca srčeko 120-130, pregledali su me da vidi jesam li otvorena, ništa od toga, nema indikacija za porod, u srijedu opet dolazim da pokažem nalaze krvi i nalaze urinokulture i da me opet pregledaju. Sve u svemu ja se osjećam dobro, samo mi je trbuh jako težak, pa jako jako malo hodam, jer me odmah leđa ukoče. Danas sam prvi put iskoristila svoju prednost kao trudnica, i to tako da sam odmah stala na početak reda za vađenje krvi i na početak reda za predaju poreza, uf kako su me mrko gledali!
Neznam zašto bi kantarionovo ulje bilo zabranjeno u trudnoći, pa kvragu to je samo maslinovo ulje i gospina trava, ja se namažem s njim svaki put kad se obrijem, to mi je najbolje! Uf, ma kad bi gledali šta je sve zabranjeno bili bi pod staklenim zvonom, ne treba se opet previše paziti. Ko da je zdravo svi pusti ljekovi koji nam daju u trudnoći, evo ja sam još na klavocinu,prije toga pila sumamed, baš se mislim koliko je to povoljno za moje dijete i mene! Al sam odbijala kad su mi pisali ljekove za željezo i neke vitamine, kad to sve mogu uzeti iz prirode, iz čajeva i raznih zdravih alternativa. Za čaj od maline sam i ja čitala, al nisam probala.
Imate li trudničkih želja? Ja čitavu trudnoću nisam ludovala za niti jednom hranom, ma ništa, no sad otkad sam se vratila iz bolnice, non stop bi nešto, tren tikvice, tren sladoled, tren pancetu,tren sok od ananasa, poblesavila sam