-
Pozdrav...
Jesen ma naravno, nema nam druge već samo pozitiva
. Čokolino nije bilo u vlastitom aranžmanu..svaki dan oko pola četiri su nam donosili međuobrok (to su imale samo trudnice i majčice koje su se porodile) i baš bi dobro sjelo
nekad čokolino, puding, keksići i kakao, pa opet čokolino
....
finger njemu je baš lijepo u tvojoj bušici, čeka dijete treći mjesec i proljeće.... Što se tiče onog tvog pitanja oko prenošenja, ja prvu bebu prenjela točno 12 dana (termin bio 13.03, a ja rodila 25.03) tako da...sve je to relativna stvar. Oni će pratiti i to je sve... A trudničke želje, hmmm... prvo što mi se jelo na početku trudnoće bio je Rahat lokum od ruže
ne znam gdje mi to dođe, ali eto dođe... Ovo je sve drugo u granicama normale, nekad nešta, osim što mi je svako jutro mljac jesti čokolino, ni sama ne znam koliko sam već kg potamanila...
melem meni je isto tako gušt pripremati sve to za bebili. Ja sam sve pripremila i u petak mi stigne od sestrične s Hvara paket robe za bebu (ona ima blizance od 2 godine cura i dečkić), pa mi poslala sve ružičasto i maleno, pa sad opet pranje i peglanje, a već stvarno imam toga i previše, ali kad se ne može odoljeti. Mogu misliti koliko čekate i ti i belana i finger, jer su vam prve bebe
tako i mm ne može dočekati više....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma