-
Jutro. Natasa, draga, uzivaj jos tih par dana dok je mrva u tebi. Tesko ti je vjerujem, kad nemres lezi i odmori.
Finger cini se da je i tvojem bebacu najljepse kod mame. Jos malo malo i grlite se
Sarah i ti imas malu nemirku? Nisu meni tolko rebra problem kolko zeludac i pluca. Pa me boli pa me nestaje zraka, pa sam napuhnuta ko zaba kaj god da stavim u usta...imam malu gicu koja hoce da bude mama mrsava 
Penny a kud bi se ti zurila rodit? Polako pa ne mogu samo ja ostat na ovoj temi.
ne pustim te, ni saru :D
Jesen ~~~~~~~~~~~~da budes doma docekala trudove. A i vjerujem da tjedan dana manja beba nebi smjela bit problem. Pa nemogu sve bebe bit velike i debeljucke. Ja sam se recimo rodila dan iza termina, 48cm, 2800g. A da me vidis sad!!!
Donna, jel se ti mozda vec grlis s malenom ljubavi?
Mi bili juce na uzv. Srceko sam slusala, tak lijepo kuca. Protoci u redi, organici rade kak se spada. I na 3d smo vidjeli malo cudo. Divna djevojcica malene glavice, debelih obrascica i kovrcave kosice. I doktor se cudio kak u 28+3 ima tak puno kosice i da se vec vidi da je kovrcava (na mamu). Mala afro girl. Bas izgleda ko crnkinja mala. Uhhh..nisamnju tak zamisljala al sam se zaljubila u nju na prvi pogled. Malo se smijala, malo se mrstila, pa je papala rukice, i bas nam se divno slozila da sam mogla sve vidjet. Velika je 38.5cm i 1100g.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma