Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
Jutro curke. Da se malo pozalim. Nalaz urinokulture mi je ipak pokazao neku bakterijicu u skroz bezazlenom broju, doktor mi je prepisao klavocin. Prvu sam popila juce i cijelu noc nisam spavala od zgaravice koja se nastavila i sad. Znam da mi od hrane nije jer nisam nist drugacije jela a i od hrane me malo pece pa stane. Ne docekam jutro. Koma. Pa nemogu ovak 7 dana. Nisam pametna kaj da radim. Jel da uzmem i gastale i cmokam tih 7 dana koliko traje lijecenje klavocinom? Mislim zgaravica je grozna. Imam osjecaj da bi rigala vatru. Uzas zivi.
Hm, ja sam isto uzimala klavocin, al mi nije uzrokovao žgaravicu, iako imam ogromnih problema sa žgaravicom. Meni je najviše pomoglo da izribam malo đumbira u šalicu,prelijem vrućom vodom i dodam malo cimeta. Prvih pola sata pali grlo, ali poslije nema naznaka žgaravici. Nekad bih prije spavanja uzela gastal. Također pomaže čaj od sjemenki anisa. Probaj ne jesti tešku hranu, meni je najviše smetao luk i mliječni proizvodi, i nikako odmah poslije jela leći, nego provesti neko vrijeme u sjedećem položaju da se hrana slegne u želudcu. Bit će bolje
Bebuška je slatka jakoooo!