-
curke drage, evo dok maleni pava da vam javin dojmove!
Moran prvo pohvalit sve sestre,doktore,babice sibenske bolnice, predivni I predobri su prema nama!
Dakle,dosla sam U bolnicu sa trudovima na 5 minuta, no samo prst otvorena,tako da su dragog poslali doma dok porod ne krene! Naravno,samoca me rastuzila,a trudovi su se povecali na 2-3 minute,provela neko vrijeme na ctg-U,vodenjak mi je sam puka! Hodala,sjedila,bilo Koji polozaj zauzela trudovi su mi bili nepodnosljivi,zaboravila sam disati,zgrcila sam se od straha,tako da sam se jako Sporo otvarala! Ujutro oko 7,sam bila 7prstiju, I vidija doktor da neman snage vise jer sam dosta krvarila,pa smo pozvali dragog,I kad je on dosa Dali su mi malo dripa kojeg nisam osjetila I za 15 minuta sam bila otvorena za porod! Tiskala sam pola sata,to mi je virovali il ne bilo lakse od trudova. Rodila sam uz pomoc babica i doktora,onako polucuceci polusjedecki,tako mi je pasalo! Sve u svemu, imala sam prirodan porod, osim sto sam stvarno puno popucala iznutra i vani,napravili su mi Oni Mali rez,sivanje vanjskih usana je valjda najgora bol na svitu,odmah pored cjelonocnih minutnih trudova!
Tata je prerezao pupcanu kad je prestala pulsirati!
pisem ovaj post vec sat vremena,vec sam zaboravila Sta sam tila napisati! Sjetit cu se vec!
Uglavnom,moj vlastiti strah me ubio,sve Sta sam znala sam zaboravila,da nije bilo not dragog tesko bi izgurala do kraja! I da,reka doktor da je beba bila iti malo veca da means kako bi rodila jer sam preuska!
Uskoro jos napisem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma