-
u pravu si finger, meni je porod bio ok. Al sam poslije imala problema, da prostite, s hemeroidima i zatvorom, i to mi je bilo stoput gore, došlo je do toga da sam se bojala otić na wc koliko je bolilo, tak da u usporedbi s tim, porod je bio laganica, haha. Moja mala je u početku kakala 10 put na dan, a sada jedno 4-5 put. Čak joj moram sad davat i željezo pa joj je stolica u redu. Ja sam primjetila da ima veze i što ja jedem za njenu probavu, ja stalno jedem nešto da mogu na wc, kompote, pijem magnezij, donat, probiotičke jogurte, jedem češnjak, divku pijem, koja je isto dobra za probavu, toplu kamilicu, sok od šljiva, margarin, slanine, kruh sa sjemenkama, kruške zrele, što god treba. Pa su mi se smijali kod kuće, ja jela kompote da mogu na wc i ja ništa, a mala sere ko patkica.
artep- izdojeno mlijeko uglavnom stavim u hladnjak, znam da može stajat i nekoliko dana u hladnjaku, al kod mene ne stoji duže od 24 sata, kad idemo u šetnju onda ga ponesem, pa joj dam, jer često bude gladna u šetnji. Ili ako moram nekud ić, onda izdojim i ostavim mužu da joj da. Zamrzavat nisam pokušavala, al zamrznuto može stajat nekoliko mjeseci, al gubi na hranjivim tvarima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma