Drage moje... Evo na brzinu vas preletih....
Jesen i artep drage majčice bravo za sav trud koji ulažete u svoje zamotuljke, a on će vam se vratiti Pustite isto kao šta sam i ja pustila sve komentare od baba, tetaka, susjeda, i ostalih "dobro namjernih" koji sve znaju (a rodili prije 70 godina), radite po svojoj intuiciji...dojite i dojite, ako treba dajte i AD, ali i cike..potpisujem našu finger sve će doći na svoje, cike će se napuniti i tko zna,možda budete samo dojile. Meni je treće, pa je lakše sve, ali neka ne artep ne zabrinjavaju prazne cike tj. mekane ima u njima gustiša sa dna..ja sam neki dan pokušavala nešto izdojiti, pa jedva na dno bočice, a malena kad uhvati ciku samo guta i guta, ja pitam patronažnu kako to...ona kaže na silu izdojiti ne ide i ćini se prazna, ali kad beba ciki navuče si mlijeka...Ja vam od srca želim da ćim prije pobjedite grčiće, dođete na svoje sa cikenjem (a znam da sve to hoćete), dolazi lijepo vrijeme, pa šetnjice, onda će i bebači biti zadovoljniji...puse vam svima od nas dvije...
Curke koje se bližite terminu...držim fige da sve bude brzo i da tako brzo ljuljate i svoje mirisne zamotuljke...