Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Drage moje... Evo na brzinu vas preletih....
    Jesen i artep drage majčice bravo za sav trud koji ulažete u svoje zamotuljke, a on će vam se vratiti Pustite isto kao šta sam i ja pustila sve komentare od baba, tetaka, susjeda, i ostalih "dobro namjernih" koji sve znaju (a rodili prije 70 godina), radite po svojoj intuiciji...dojite i dojite, ako treba dajte i AD, ali i cike..potpisujem našu finger sve će doći na svoje, cike će se napuniti i tko zna,možda budete samo dojile. Meni je treće, pa je lakše sve, ali neka ne artep ne zabrinjavaju prazne cike tj. mekane ima u njima gustiša sa dna..ja sam neki dan pokušavala nešto izdojiti, pa jedva na dno bočice, a malena kad uhvati ciku samo guta i guta, ja pitam patronažnu kako to...ona kaže na silu izdojiti ne ide i ćini se prazna, ali kad beba ciki navuče si mlijeka...Ja vam od srca želim da ćim prije pobjedite grčiće, dođete na svoje sa cikenjem (a znam da sve to hoćete), dolazi lijepo vrijeme, pa šetnjice, onda će i bebači biti zadovoljniji...puse vam svima od nas dvije...
    Curke koje se bližite terminu...držim fige da sve bude brzo i da tako brzo ljuljate i svoje mirisne zamotuljke...

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Dobije i D3 kapi i dobije i željezo. Sve samo da je ona ok i ne ponovilo se to što je bilo u bolnici. Bitno mi je jedino da je ona zdrava i zadovoljna, a drugo me ne zanima. Ja sam dosta pazila na prehranu, ali i zbog sebe. Za grčeve ni sami pedijatri nemaju nikakvog lijeka, ne živciraj se oko toga. Neka djeca imaju, neka ne. Neka imaju jače, neka slabije. Misli samo na to da će s vremenom prestat kad se djetetu crijeva dovoljno razviju. Kupi si happy tea od francka- rooibos i matičnjak, to je super za smirivanje i mame i bebe, ja sam pila čaj triput dnevno, i mene je smirivalo kad sam bila živčana od umora, dojenja, hormona. Treba djetetu vremena da se privikne i na majčino mlijeko i na novu okolinu, njemu je to sve šok, budi uz njega, mazi ga, nosaj, ljuljuškaj, ljubi, voli, to mu je dovoljno. S vremenom će i njemu biti lakše, a i tebi.
    Pazi da se dobro najedeš i naspavaš koliko god možeš, da si odmorna, prihvati pomoć koga god treba, pij puno tekućine.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ja sam nju stalno stavljala na sisu i sad jako puno sisa po danu, svaka 2 sata, al zato se po noći budi samo jednom, svako dijete je drugačije.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svim trudnicama i novim mamama....
    Ja sam u 27tt,odradila sam ogtt,famoznu glukozu,nalazi će mi biti u ponedeljak,inače smo nas dvije super,komtrola u četvrtak,jedva čekam uzv i da vidim svoju curicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •