-
evo i nas nakon par dana.
hvala vam svima na potpori 
prijavljujem da smo odbacili šeširiće prije 2 dana, jer su nam pravili velike probleme - mališa je sad puno jači pa napravi vakum na vrhu i ne prolazi mu mlijeko, a meni udrulja vrh bradavice. boljelo je k'o sam vrag tako da sam i plakala i grizla ruku da odvratim bol. kupila sam i drukčije šeširiće, ali je bilo isto. onda sam pregrizla i uz promjenu položaja u ležeći i uz puuuno nerviranja i mog i njegovog nekako je uspio uloviti. i dalje to vjerojatno nije dobar hvat, ali sam sretna da su u direktnom kontaktu, a na ostalom ćemo poraditi s vremenom. i dalje smo na dohrani, jer je dobio samo 650g. nije to loše, ali je na donjoj granici. zato je dugajlija dobio 4 cm 
fen je odličan protiv grčeva. zabavi ga zvuk pa lakše podnosi.
melem,nightswimming, sprema se to kod vas
mališa spava u košari od kolica pa još nismo namjestili kinderbet.
beilana, proletjet će ti, a onda ćeš upoznati svoju mrvu <3
finger, šaljem puse ozdravilice. to kihanje i kašljucanje je vjerojatno još zbog čišćenja od plodne vode. tako i naš mališa.
divan je taj odnos tata i djece. ovaj moj je totalno zaljubljen i ne znam što bi napravio da ga zaštiti. uživam gledajući ih. presretna sam gledajući mm-ove oči koje sjaje od radosti i totalno zadovoljstvo na mališinom licu.
saro, super za bebolinku.
jedva čekam da organiziramo neko druženje pa da se nabrbljamo i uživo tko može. moglo bi to biti negdje u lipnju dok bebice malo očvrsnu, a mi se ne razletimo po godisnjima. slavonke, što kazete?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma