Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku
evo i nas nakon par dana.
hvala vam svima na potpori

prijavljujem da smo odbacili šeširiće prije 2 dana, jer su nam pravili velike probleme - mališa je sad puno jači pa napravi vakum na vrhu i ne prolazi mu mlijeko, a meni udrulja vrh bradavice. boljelo je k'o sam vrag tako da sam i plakala i grizla ruku da odvratim bol. kupila sam i drukčije šeširiće, ali je bilo isto. onda sam pregrizla i uz promjenu položaja u ležeći i uz puuuno nerviranja i mog i njegovog nekako je uspio uloviti. i dalje to vjerojatno nije dobar hvat, ali sam sretna da su u direktnom kontaktu, a na ostalom ćemo poraditi s vremenom. i dalje smo na dohrani, jer je dobio samo 650g. nije to loše, ali je na donjoj granici. zato je dugajlija dobio 4 cm
fen je odličan protiv grčeva. zabavi ga zvuk pa lakše podnosi.

Ja sam s prvom bebom koristila 5 tjedana šeširiće i onda prešla direktno na bradavicu. Nije uopće bilo lako - tako da ti od srca čestitam na velikom uspjehu. Ali moram priznati, koliko god su me šeširići fizički nervirali, toliko me direktno dojenje psihički uništavalo. Jer, sa šeširićima sam vidjela točno kakvo mlijeko ide i koliko beba jede. Kad je prihvatila cicu, nisam imala nikakav uvid i to mi je teško padalo. Pitala sam se jel dobro hvata, jel dosta jede.. Puno je plakala i stalno je htjela biti na prsima i ja sam bila uvjerena da je to od gladi. Ali zapravo nije bilo i sasvim je lijepo napredovala. A ja sam se opustila i tamo negdje oko 3. mjeseca počela stvarno uživati u dojenju. Tako da ti držim fige da i dalje ustraješ i u potpunosti prevaziđeš čim je brže moguće te početne poteškoće!

A fen je i meni bio zakon! Skurila sam dva komada tih prvih tjedana. Za drugo sam dijete kupila kvalitetniji model, s puhanjem na hladno da mi dulje izdrži, ali na sreću nisam ga niti jednom koristila jer bebač uopće nije plakao. Sad ćemo vidjeti kakve ću sreće biti s trećim