Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
Dosla sam malo vidjeti tko je rodio dok moja djecica spavaju.
Pa, Nightswiming, cestitam ti od srca. Kako se osjecas? Jesi zadovoljna kako je sve proslo?

Mali savjet vama koje se spremate roditi, kad sam se vec dotakla dojenja, pazite u rodilistu da vam beba uhvati cim vise cice, ne samo bradavicu vec i cim vise oko bradavice. U rodilistu je cura koja je bila samnom u sobi davala samo bradavicu bebi u usta i jako brzo dobila ragade sto joj je stvarno otezalo pocetak dojenja koje je postalo jako bolno. Stalno je jadna jaukala, a beba je htjela stalno biti na cici.
Eto, sjetila sam se toga, pa mozda nekom pomogne savjet.
Ps. i ne zaboravite kremu za bradavice uzeti sa sobom
Hvala svima na čestitkama. Sve je bilo baš kako sam planirala i željela (osim datuma jelte ) Rodila sam doma (kako je već ovdje uobičajeno), potpuno prirodno, u roku od sat i pol. Osjećam se super, jedino me muče hemoroidi, ali nadam se da budem to uspjela uskoro srediti. Beba je isto dobro, spavala je i cicala danas cijeli dan, sad ćemo vidjet kak će biti po noći.

Inače, moram potpisati ovaj izuzetno koristan savjet - meni mala jučer nikako nije mogla pravilno uhvatiti bradavicu,unatoč mom trudu, pa sam joj dala da cica krivo misleć bolje tako nego nikako. Danas smo to korigirale, ali šteta je već učinjena, tako da si pokušavam s kremom za bradavice olakšati bolove prilikom dojenja.

Melem, čekamo uskoro tvoje izvješće!