Stranica 27 od 37 PrviPrvi ... 172526272829 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1839

Tema: think happy thoughts

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala draga. I ja se molim svaki dan. Vidim po ctg-u da mi je ona dobro. Sad me jedino muci kaj s tim manjkom plodne vode. Nitko to ne spominje.. morala budem upitati danas navece na viziti.
    Melem ja nisam iz zg. U bolnici sam jedinoj koju imaju u mojoj zupaniji drzim fige da se mala melem pozuri

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

beilana- bit ce to ok kod vas, sigurna sam, brzo ce proci dani a malena ce malo po malo napredovati

melem- znaci jos nista kod tebe neda se bikica mala! ja sam za svoju navijala da doceka bikonje, imamo vec previse ovnova u kuci, a rogati su svi osim mene i sinka

ja odbrojavam dane i nikako docekati ...nista ne pisem kad nemam sto...samo sjedim i cekam a nema naznaka da ce skoro

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

beliana draga nemoj se sekirati...

ja sam rodila imala sam afi 4 (pitaj danas na viziti koliko imaš plodne vode u komorama)
    želim ti reći došla sam na pregled u bolnicu i ostavili su me radi količine pl.vode,a nitko nezna koliko je beba tako živjela i sreća je da sam ja inzistirala na uzv...btw taj dan na dan poroda procjeni li je na 2800g

na kraju je dr. u rađaoni ustvrdio da su bebi bubrezi puni tj.da kad se beba popiški da će se popravit afi..
    međutim ja sam bila već 3 prsta otvorena , u terminu i u dogovoru s dr.ipak smo se odlučili na indukciju....rodila se 3140g(od moje troje djece ona najteža )

u bolnici si i to je najvažnije da ste na promatranju i da ti nju osjetiš,uživajte još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    cmok

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zavladalo je lagano zatisje na temi

Melem, jeste jos uvijek 2 u 1 ili mozemo !?
    Beilana, kako ste ti i tvoja Hello Kitty?
    Penny ima li kakvih naznaka ili jos uvijek slatko-kiselo iscekivanje?

Mi jucer obavili redovan pregled i prvi ctg. Klempo nije bas bio raspolozen za cirkusiranje pa su ga malo "sokirali" sa onim vibro cudom da odradimo ctg
    Sve skolski, bebonja procijenjen na 2300 g, i dalje bucmastog trbuscica, velike glave i nezainteresiran za fotkanje (priljubljen uz posteljicu kao da mu o tom zivot ovisi ).

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Još u komadu, krenule su noćne jače i češće kontrakcije i dnevne slabije i rjedje.
    Kažu to je to, kroz koji dan dogodit će se.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Onda cekam sa vama i nadam se da ce biti kratko i slatko

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

beliana-bit će sve ok,bitno da su protoci ok i da je beba aktivna,pusa od nas....

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Melem,brzo ce to! Zelim da ti bude sve onako kako si zamislila
    Kako nam je beliana?
    Ostale curke,veelika pusa od mene I od pingvinica!

penny avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

melem, sad ces ti, samo sto nisi

ja sam danas bila na pregledu, jos je sve zatvoreno , nema naznaka da ce skoro, i pomaknut mi je i sluzbeno temin za tjedan dana (tamo negdje 03.05) , tako da ce plodnu vodu pogledati tek iduci cetvrtak i to ako se otvorim... a ja vec luda od iscekivanja

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo, budna i ovu noc, nekako bit će burna već vidim, malo njenog gibanja, malo kontrakcija i tulum!

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

night, čestitam!!!
    finger, super. bas mi je drago da ste uspjeli.
    saro, nadam se da si bolje.
    beilana, drzim fige da sve bude dobro. prosla sam i ja lezanje u bolnici i 2-3 ctg-a dnevno. znam da nije bas zabavno, ali zna za koga to cinis pa je lakse. i nas je malisa bjezao kao sasav
    penny, melem, navijam za vas da uskoro stignu bebice.
    maco, čim su je šokirali? ja sam si to priljubljivanje uz posteljicu tumačila kao hedonizam, jer se i naš S znao u nju finu uvaliti kao u jastuk.

mali savjet - uz ove vatene uloske ponesite i neke tipa always kao podlogu, jer ovi strasno brzo propustaju.

mi smo dobro. super spava po noći pa i ja uhvatim nešto sna. jedino i dalje muke oko dojenja. trenutačno pauziram 2-3 dana od dojenja uz izdajanje zbog ragada. baš mi fali da je na siki, ali bez ovoga mislim da nikad ne bi zaraslo. jučer smo bili na druženju kvartovskih mama koje organiziraju naše patronažne i baš je bilo super. planiramo lagano krštenje (meni, odjećica, dekoracije...) koje će biti sredinom idućeg mjeseca.
    puno pusa vam šaljemo.

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

moram se nadovezati na dio teme oko uložaka

ja sam prva dva puta koristila vir i užas ono namještaj 2-3 uloška pa svejedno procuri..
    ovaj put sam htjla chicco-ve ali ih nisam našla,zatim otišla u prenatal i kupila paket-za preporučit
    jest da izgleda ko pelena ali dušu dalo za prve dane dok jače krvariš,u paketu ih je 18 i dovoljan je taj jedan paket, cijena je oko 40 kn

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Stigla sinoć naša strudlica , bio carski, medenjak ima 3480gr i 52cm, bujne crne kose

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Stigla sinoć naša strudlica , bio carski, medenjak ima 3480gr i 52cm, bujne crne kose
    jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,čestitam draga,brzo se oporavi od carskog i uživaj sa svojom bebicom,pusaaaa
    jesen-hvala draga,dobro sam,prošao kašalj od sirupa od jaglaca,to mi je magistra dala u apoteci i puno je bolje,pusaaaa

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

melem, čestitam na čupavcu!!! tebi želim brz oporavak.
    saro, drago mi je da si bolje.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Melem strudlica od jabuka ili visanja? zekim se
    Cestitam ti draga moja, brzo nam se oporavi! Ljubim vas oboje

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

melem čestitke od

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pa ovdje ima novih majčica
    Night čestitam od srca
    melem draga čestitke na štrudlici ...neka je sve ok...brz oporavak od carskog, samo polako draga...sa steznjakom će biti puno lakše kad dođeš kući
    Evo i mene s nadovezanjem oko uložaka..meni su zakon bile jednokratne gaćice, u njih stavim prvo Libres noćni i na njega Lola roza dva komada i super, poslije sve skupa s gaćicama bacim i opet ispočetka, ali uglavnom nisam niti jednu spavaćicu zaprljala...
    Kako nam je belana ? Jel ona sad na redu?
    Nas dvije smo vam super...Sikimo i spavamo i kakamo, naravno Bili smo na kontroli s mjesec dana dobila je 800 gr, narasla dva i pol cm,i sad ima 4200 gr i 52 i pol cm... malo je lijena sa smješkanjem, sve ona to nekako stidljivo, uglavnom najviše osmjeha dobije noćna lampa svjetlo je fascinira ...
    jesen ragade će proći, ali su užas bolne kad siki. Ja sam sa prvih oboje imala ragade i sad sam si pripremila za rodilište kremicu za njih, kad ono niti jedne, valjda je odmah previlno hvatala, uglavnom ovaj puta nisam ih imala...
    finger kako ste mi vas dvoje? Već ste veliki...?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    carski je grozan, a na kraju sve dođe na isto: bebuska u naručju! cestitam!!!!
    mi smo ok, rastemo i već se naveliko smijem mami i tati!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

melem cestitke i od nas

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cestitam Melem!!!!!!
    Zelim ti brz oporavak.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Melem cestitke na maloj mrvici

Anita dobro smo. U bolnici cekamo porod. Do tad smo tu i ne mrdamo nikud. Vec mi je muka od bolnice, bijelih kuta, svega.. pa me i tlak pocel navecer malo zezati. Al znala sam. Kaj sam duze tu sve sam vise napeta i nervozna,a ne mogu si pomoc. Samo se nadam da nebude ona jedna od onih lijenijih beba pa budemo cekale 42tt da se vidimo. Uhhh toga me bas strah. Nadam se da u ponedjeljak javim jel se napokon kaj pobuckala.
    Drzte fige

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Melem, draga, cestitam od srca na maloj Snjeguljici .
    Tebi zelim brz oporavak, a malenoj strudlici dobrodoslicu na ovaj nas cupavi, a opet lijep svijet

Jesen, izvibrirali ga sa nekom spravicom povezanom sa Ctgom, a koja se prisloni na trbuh i onda zavibra i probudi malog plivaca.
    Jesi li probala Multi Mam komprese za ragade? Navodno stvarno pomazu.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Beilana maloj Kitty. Bit ce ona prava mala okruglica kad se rodi, vidit ces!
    A tebi puuuno ~~~~~~~~~~~~~ da izdrzis koliko treba, misli na to kako te za taj trud ceka najljepsa moguca nagrada

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Beilana maloj Kitty. Bit ce ona prava mala okruglica kad se rodi, vidit ces!
    A tebi puuuno ~~~~~~~~~~~~~ da izdrzis koliko treba, misli na to kako te za taj trud ceka najljepsa moguca nagrada
    Pa tak se jedino tjesim jos. Jer znam da slijedeci put dok pem svom muzeku doma, sa mnom bude isla i mala popisanka. Pa mi bude malo lakse.
    Pusa i vama i malom mrveku koj zeka mamu i rukicama se sakriva. A strasni su ti puzici mali. Prefrigani vec u trbuhu. Pa sad ti reci da to nije tak? Od te dobi tjera svoj inat. Kak ce tek bit dok malo porastu

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure,
    Imala sam trudove od utorka navečer, malo oslabili,zatim srijeda noc slabije preko dana, ali kada su krenuli u ćetvrtak u 22h nisu prestali do carskog petak 21h.glavni problem je bio da sam ja jedna "sretnica" kojoj ctg sonda za trudove ne ocitava trudove.Odnosno njihovu jacinu, tako da do anestezije, nisam spavala 38h.Iscrpljena, prvo slabo otvaranje, pa plodova i nebi bilo snage za izgon.
    Carski mi je ok za sada, ne boli, vise me bole vrsci rebra i mišića trbuha od trudova.Hodala sam svaki put sve vise i prvi put me mrvicu zaboljelo i zapelo, drugi put vise ne.Prema trudovima, majci kasalj.
    Ionako mi je sve beznacajno, osim Nje predivan bucmasti smatuljak.

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Melem, razumim te za trudove,meni je to isto bilo ubitacno,rodila bi jos sto puta, Ali trudove ne zelim opet
    Mi smo super, sikimo,spavamo,smijemo se non stop,A.je stvarno sretna beba! Trenutno neznam koliko je tezak, nemamo vagu doma, Ali znam da je jaaako duga beba, ima 61cm,brzo se izduzija

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

jesen-
    beliana-držim figice da sve bude super,pusaaaaaaa

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Curke, treba mi malo utjehe Svi pricaju kak je trudnoca prekrasno stanje, kako je radjati prirodno i lijepo, da se sva bol zaboravi kad primis to svoje malo cudo
    Ja sam u 21.tjednu, trudnoca uredna, radim jos uvijek i ne bi se trebala zaliti...ali... nekad mi je tak tesko, cijelu trudnocu imam problema sa sinusima, svako malo bolesna, nos vjecno zacepljen, nemam snage kao prije, jedva podnosim ovih 25 stupnjeva, a kak ce tek biti preko ljeta sa puno vecim trbuhom?
    Mozda bezveze kukam, al bas se lose osjecam sto na trudnocu gledam kao nesto tesko, a ne lijepo kao svi drugi.. a bebici se veselim vise nego icemu i godinama sam jedva cekala da ostanem trudna

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Trudnoća je drugo stanje, i slažem sa da nije lagano. Vrućine su velike, kapilare se šire, tromiji smo, a kako je tek trudnicama. Puno se odmaraj, pij puno tekućine, laganu hranu, i izgurat ćeš do kraja.
    Ja sam mali miljun put poželila da odma rodim i odspavala sam pola trudnoće. Nisi jedina, nisi sama, druži se tu s nama i biti će lakše!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala fingertips Citam vas redovno iako rijetko pisem.. Kako je tvoja bebica?

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ma nista,mi tu samo guramo pozitivu
    Bebac je super,lijepo papa I spava, vecinu Dana se smije I igra sa nama,vesel je,a to mi je najbitnije!

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav Evo utjeha stiže nova i s mjoje strane...
    Ja sam puno puta rekla, da onaj tko je rekao, da je trudnoća blaženo stanje da to nema veze s zdravom pameću. Imam troje djece, hvala Bogu živi, zdravi, ali prva i treća trudnoća ajme meni Sa svih troje sam ostala trudna u 7 mjesecu,mučnine, povraćanja, malaksalost, žega kad se samo sjetim kako sam se znala jadno i nikako osjećati ..Ima puno žena koje prolaze štošta kroz trudnoću i nemoj se loše osjećati ako je i tebi tako... Fingers ti je dobro savjetovala, ja je potpisujem,proći će i ti dani i brzoćeš imati svoje zlato na rukama...Meni kad je bilo najteže išla sam dan,po dan i svako veče Bogu zahvalila još jedan dan manje...Ugodi se, mazi stomak, pričaj s bebom sad će i ona postati sve aktivnija i vrijeme će proći.... Drži se draga...nisi sama....tu smo.....

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nova-zg sve je to normalno,i ja sam ti trenutno u istom haosu,ove vrucine me ubijaju nikako nisam ok,ruke noge otecene bolne,psiha me ubi,al opet sam skoro pa na kraju pa se nekako tjesim da ce brzo sve proci
    neki dan smo bile na kontroli djevojcica je 48 duga i vec ima 3kg,CTG uredan,nadam se da nece cekati termin i da cemo se brzo druziti

sta nam je sa beilanom i njenom djevojcicom,svaki dan udjem da vidim jel se javljala i da li se vec maze njih dvije ali nema novosti....

svima puno pozzz i pusa saljemo moja princezica i ja

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Cure divne ste Znam da ce sve proci i jedva cekam biti sa mojom malom mazuljom.. vjerojatno je u sve ukljucen i strah od nepoznatog jer prvi puta kroz ovo prolazim.. npr. da li cu prepoznati kad imam kontrakcije, nemam pojma kakav je to osjecaj Malena je zadnjih tjedan dana jako aktivna, tj. ja ju vise osjecam pa me veseli svaki puta kad me opali s necim
    Hvala na savjetima, morat cu pocet jesti laganiju hranu i piti vise tekucine definitivno!
    Puse svima

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ma prepoznat ćeš kontrakcije, vjeruj
    ja sam ovaj put dugo imala lažne, izludili su me, ali kada su krenuli pravi vidi se razlika.
    Srećom bilo je brzo, došla sam u bolnicu 8 prstiju otvorena. Evo već ima skoro 3 tjedna, prava cura!

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bijelko, čestitam (ako već nisam - malo sam se pogubila )!
    Kako nam je Beilana? Mislim na vas
    Adal, super. Još malo pa će bebica na sunce.
    Nova, drži se. I ja sam se brinula da neću prepoznati kontrakcije pa mi je puknuo vodenjak i onda više nisam morala brinuti, jer su mi na hitnoj rekli da se lagano zaputim u bolnicu

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Curke,kako su bebice? Šaljem pusekeeee

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mi smo danas bili na pregledu, curka je super i stalno siri noge Rekli smo da joj moramo dati neko prigodno ime hehe

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tu sam 2u1 jos uvijek. Ajd malo vibrajte da krene. Cep mi je ispal prekjuce sad ocekivamo svaki tren a nist. Nadam se da se slijedeci put javljam s novim vjestima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
    Tu sam 2u1 jos uvijek. Ajd malo vibrajte da krene. Cep mi je ispal prekjuce sad ocekivamo svaki tren a nist. Nadam se da se slijedeci put javljam s novim vjestima
    evo vibrice od nas,da ste skupa i mazite se,pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Beilana, navijamo za tebe!!! Još malo će to, ljubice!Puno pusaaaaaaaaaaaaaa

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Beilana ~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~još malo izdrži draga
    ~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od artep : 07.05.2013. at 08:58

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

beilana želim da se što prije bebica i ti mazite!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

beilana i od nas hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sto prije mazite

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Belana draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude čim prije i što kraće traje mislimo na tebe...Drž' se draga

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj anita rain prvotno napisa Vidi poruku
    Belana draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude čim prije i što kraće traje mislimo na tebe...Drž' se draga
    xxxxxx
    javi nam se čim budeš mogla,pusaaaaaa

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke moje,mi sutra idemo na pregled,sad smo 30t i 4 dana,idu polako dani i tjedni,jedva čekam da rodim svoju toliko željenu curicu...
    Sad mi je najaktivnija,đipa li ga đipa,samo nek skače...pusa

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam danas 31 tj a po uzv 32. Slj tjedan pregled. Radim stalno neke nalaze, hvala Bogu sve ok. Opet nizak hemoglobin ali tako je bilo i s prvom. Na dane mi je tesko i steze me jer je princeza jaaako nisko. Onda odmaram cijeli dan.

Curke drzite se koje trebate roditi, ostale mazite smotuljke

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ovdje, drzite fige u 23h krecemo!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •