Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1839

Tema: think happy thoughts

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i mene
    Mene jos ceka shoping za frajera,imam samo kolica i nesto robice..vecinom su to bodiji za pocetak jer mi je termin 17.7..
    Beba,sara tu smo si
    Razmisljam dal da kupim prematalicu ili ne..nisam pametna..
    Svasta nesto treba..

123beba,mislim da ti nije rano za pranje robice-i ja de spremam na to i bas se veselim..
    Bolje sad nego kad trbuh bulde jos veci..

Pusa svim trudnicama,a i friskim mamicama

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ej curke super blizu smo s terminima,joj ja bi voljela 11.7 da se "potrefi" da rodim,jer sam i sina rodila tog datuma,heeeee
    Ja se spremam ovih dana oprati robicu i popeglati i složiti u komodicu,pa bar ono što će nam trebati za prvu ruku.
    Baš mi je muž prebacio komodu u našu sobu do sada nam je stajala pored kupaone u hodniku i služila nam za naše stvari,svako je imao svoju ladicu,heeeeee
    Kupljena je prije 10godina ali je dokazana kvaliteta,heeeeeeee.Joj kad vidim kako su sve te stvari skupe sretna sam što imam bar komodu,kolica i kindač od malog,da smo još to morali kupiti pa da se čovjek kokne u ovoj situaciji.
    Do sada nisam kupovala kremice,pelene,maramice,ali ovaj mjesec kad stigne naknada ću polako prikupljeti te stvari da mi je lakše napraviti zalihu kad nam bebica dođe.
    pusa curke....
    di ćete roditi?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene
    Mene jos ceka shoping za frajera,imam samo kolica i nesto robice..vecinom su to bodiji za pocetak jer mi je termin 17.7..
    Beba,sara tu smo si
    Razmisljam dal da kupim prematalicu ili ne..nisam pametna..
    Svasta nesto treba..

123beba,mislim da ti nije rano za pranje robice-i ja de spremam na to i bas se veselim..
    Bolje sad nego kad trbuh bulde jos veci..

Pusa svim trudnicama,a i friskim mamicama
    ej draga,ja imam tu komodu prematalicu i da ti iskrena budem ona je super za bebine stvari,ali ja sam malog svog jako kratko na njoj prematala,jer kako beba raste,naravno više se vrti i skoro pa je nemoguće je presvući na tome da se ne bojiš da će pasti.Pa ako ti treba prematalica u biti ako ti treba komoda za stvari vrijedi kupiti,ali za prematanje se može i bez nje....
    A danas je sve tako skupo,pa čovjek treba razmisliti što je neophodno,a bez čega se može.Ako ćeš kupovati čula sam da pored Mandy-ja koji je propao je nekakav dječiji outlet i da imaju stvari snižene za 50%-70% postoje kao greške,tipa komoda koja koja košta 1000kn snižena je na 300kn zato što ju je netko pošarao,pa treba otići vidjeti što ima od takvih stvari.pusaa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •