-
ej curke,što ae tiče komode kako sam već pisala ja je imam još od maleckog,kupljena je prvo u svrhu lakšeg prematanja bebe i kupanja,ali se ispostavilo da je super za bebine stvari,a za prematanje bebice kratko posluži.Kad je moj sin bio veći komoda je opet poslužila pošto ima lijepe duboke ladice stavili smo je u hodnik pored kupaone i svatko je imao svoju ladicu za donji veš,evo ima 10godina i kao nova je,zaista mislim da nije loša opcia,a pogotovo ako nemaš mjesta u sobi za ormar.I nama je muka oko toga,mi smo relativno friško u novom stanu,a stan ima 98kvadrata i treba puno novaca da se komplet namjesti,što naravno nismo pa imamo jedva dva ormara i ne stane nam sva naša odjeća i sad razmišljamo da ćemo morati kupiti još neki ormar,jer u komodu će stati sitnije stvari za bebicu...bodići,gegice i slično,ali kasnije neću imati gdje stavljati njenu ostalu robicu,uffffff
Što se tiče robice za izlazak iz bolnice pošto sam i sina rodila u sedmom mjesecu sjećam se da smo mu obukli lagani bodić i jedne skroz lagane gegice bez rukava tak da je imao bodić i to,a sad isto ne znam što da njoj pripremim,bez obzira što je ljeto strah me samo da ide u bodiću,nemam pojmaaaaa
e da i taj outlet je na žitnjaku kod onog Mandy-ja koji je prpoao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma