-
curke,pozdrav svima....kod mene ima novosti...bila sam na pregledu kod kirurga zbog moje velike hernije vertikalne,potvrdio je svoju preporuku za carski,a danas sam imala kontrolu kod ginekologa u bolnici koji se protivio carskom,ali kad sam mu donjela nalaz od kirurga i otpusno pismo moga sina prije 9godina od poroda koji je on vodio i u kojem piše sve da je moj sin ostao bez kisika,reanimiran sa apgarom 5/8 i rođen na kraju na vakum onda pošto sam se argumentirano ja pobunila u vezi prirodnog poroda,a pogotovo indukcije potvrdio je carski rez.Nisam se dala,jer svi oni traže prvo prirodni,a ako ne ide onda carski,a kod mene u prvom porodu je nastao cirkus jer se dijete spustilo u zdjelicu i zaglavilo i za carski je bilo kasno.Moj sin se izvukao za 60sekundi od posljedica i nema šanse da bi to ponovno prolazila,a pogotovo sad s bruhom,jer je kirurg rekao da bi ja prije istisnula sva crijeva kroz rupu u trbušnoj šupljini nego bebu i da prirodan porod bi bio vrlo rizičan.
Sad imam za obaviti pretrage za carski,anesteziologa i za 2tjedna kontrolu sa svim nalazima.Porod će se obaviti u tjednu od 8.7-12-7.
Inače moja curica je super,ima 2450g i sve je ok
pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma