Stranica 34 od 37 PrviPrvi ... 243233343536 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 1839

Tema: think happy thoughts

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Trudnice moje, kako ste?
    Jel bušice rastu, a malci i male ke skakuću?

Mi jučer imali ponovno anomaly scan zbog onog fokusa na srcu. I dalje sve isto, fokus je tamo ali funkcionalno sve ok.
    Sad postoji neki neinvazivni test za down sy, ali mislim da to neću raditi. Nadam se da bude sve ok, a ako ne bude sve po planu i to je ok.
    Malac me baš udara, skače kao lud!

Kako vam je nositi tu težinu i trbuh?
    Ja moram priznati da je sve gore i gore iz dana u dan. Baš me boli i trbuh, nekad leđa. Vježbam i šetam, ali svejedno.

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

lulu-mama koliko si ti trudna?
    Nisam upućena što je to kod tebe, beba ima nešto na srcu? Nadam se da nije ništa opasno i da će sve biti ok.

Kod mene još nema neke velike težine,imam bušu, ali još mi ne radi probleme, sutra zvanično ulazim u 2. tromjesečje i idem na pregled, jedva čekam, samo da sve bude ok.
    Zapravo ima težine, ali u mojoj guzi kako mi je cijelo ovo vrijeme bilo dosta muka, jela sam puno jer mi jedino onda nije bilo muka, a još sam na nekom polumirovanju, pa se ni ne krećem baš,tako da mi ne gine cca 4-5 kg plusa, baciti će me ginićka kroz prozor :D
    Ali nema veze, samo da je beba dobro

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jao jao jao, zašto ja ne vidim kad se obnove postovi? I nije prvi put Pa došla bi prva na malo druženja uz kavicu
    aria dobrodošla! Jesi rekla svojoj maloj curi zašto mami raste buša?
    lulu-mama kako sam i to propustila?! Kakav fokus na srcu?
    I mi smo imali malu krizu, spomenula sam ginekologici kontrakcije i ona se prepala, počela spominjati tokolizu, ali mi je ipak dala samo duphastone, preporuka mirovanje. A meni kontrakcije i dok mirujem. Uglavnom, mislim da ih je sad manje. Isto me frajer zezao baš u vrijeme kad ih je bilo najviše i nije se baš javljao, pa je bilo i suza, ali već par dana ima tulum u buši pa smo ponovno sretni!
    Trbuh postaje sve teži, ali ga voooooolim! Ništa me ne boli, uživam i to je to! Nadam se da će se tak i nastaviti! I za tjedan dana smo u 3. tromjesečju!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam sad 25+4. Uh, kako vrijeme leti!

Ovako jedno pitanjce: jel vrijedi kupiti one gace koje idu preko trbuha da drzi trbuh? Jel to uopce tome sluzi???

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Muma nismo joj još rekli, čekam sutrašnji UZV
    Radi kontrakcija ti je napravila ginićka takvu paniku? zašto? Ja sam u prvoj trudnoći imala kontrakcije cijelo 3. tromjesećje i nikada nije bilo panike, prepisao mi je normabel u slučaju jačih, ali popila sam možda 2-3 u cijelo vrijeme.
    Osim ako kod tebe ima još nešto što ne znam otprije?
    U svakom slučaju, vjerujem da će sve biti ok.

lulu-mama ja to nisam imala u prvoj trudnoći, tako da ti ne znam dati mišljenje.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    I za tjedan dana smo u 3. tromjesečju!
    Da, zamisli! Meni su pomakli termin na 24.12, tako da mozda budem i prije tebe sa strucom u rukama

Muma, bas mi je zao za kontrakcije. Nadam se da bude sve OK. Koliko vidim po postovima ostalih cura, cesto se te kontrakcije oduze do kraja. Tako da se ne uznemiravas (jako). Jel se mali jako rita?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

aria Nemam apsolutno nikakvih problema, čak ni trudničkihsimptoma od samog početka. Jedino su se pojavile te kontrakcije. Kad sam joj rekla za njih, pitala me samo da li ih imam svaki dan, rekla sam da ih imam, i odmah je digla paniku! Ne znam zašto. Ja se nisam uopće brinula radi toga jer znam da su normalne! Barem me naručila na kontrolu za 2 tjedna a ne mjresec dana pa sam sretna kaj ću gledati bebača ponovno iduću srijedu!
    lulu dosta se rita, i voli raditi "valove" tj premješta se lijevo-desno. Jedino ne voli kad sam na boku, odmah počne lupati dolje u tu stranu. Najljepše trudničke čari! Već sad znam da će mi to faliti strašno! Ali nek se samo on rodi mami zdrav da se ljubimo i mazimo! Možda ćemo se bodriti kroz trudove

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Muma, hahahah! Da, trudovi. Bas jucer MM stavio neki dokumentarac o poradjanju. Kao, vecina zena danas (u UK) trazi epiduralnu. On gleda, pa me pita: Budes i ti epi uzela. To tako boli.
    Ali, sta ja znam. Za sad imam fiksi ideju da cu to odraditi bez ljekova i da ce sve teci glatko i lijepo

Imas ti planova za porod?
    A ostale trudnice, kaj mislite o svemu tome?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj, ne znam još. Ja bih ti to ovako - moji prirodni trudovi doma sve dok ne budu na 3 minute i dok ne počnem vrištati, ili već padnem u trans (do bolnice mi je minuta pješke ), pa onda uletim tamo otvorena 10cm i porodim se u max sat vremena. Eventualno dolantin. Ha ha ha ha haaaaaaa! E da mi je te sreće, ali eto, nek se snovi ostvare

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Porod!!hm hm,mene već pomalo hvata panika morat ću popričat sama sa sobom da to nije ništa strašno

Snovolovka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jao Muma finih snova Eh kad bi nam tako porodi izgledali!
    Jučer me je zvala prijateljica koja je rodila petero djece prirodno i bez lijekova i anestezija da me malo posavjetuje. Navila se jedno deset min objašnjavajući kako i što, da bih joj ja nakon svega rekla da ću najvjerovatnije na CR

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mene uopce nije strah poroda. Vec okruzenja.
    Znam da lose reagiram kad me netko gnjavi, ne volim nepoznate ljude, ne volim kad po meni prckaju. I to vidim kao najgori dio poroda.
    I ja bi kao Muma: sve odradila doma, odpjesacila do bolnice 15 min i porodila se u max 1 sat
    Bez epi, bez dripa, bez ....

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ja se ne bojim poroda...još :D

Prvi mi je trajao 15-ak sati (boravka u bolnici, ako računam od doma, preko 20 h), ali nije ostavio neke traume, samo lijepe uspomene.
    Pred kraj mi je bilo jako teško i iako nisam dala da mi daju ništa, odmah sam odbila drip na kraju sam žicala epiduralnu, dali mi ju, trajala nekih 45 min, popustila, a anesteziolog na ručku, nema nikog da da još :D Ali nema veze, rodila sam u narednih 45 minuta, tako da je sve bilo ok i bez epiduralne.

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Muma nemoj ni dolatin, od toga nikakve koristi, samo te ošamuti i ženama oko mene u predrađaoni je svima bilo muka od toga.
    Ja ga poznajem od 2 kiretaže, meni je to kao da se ludih gljiva najedeš, i dalje boli, a napola si tu, napola negdje u zemlji snova

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jel netko probao kisik? Jel' to placebo, ili zbilja malo pomaze?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj, ne znam još. Ja bih ti to ovako - moji prirodni trudovi doma sve dok ne budu na 3 minute i dok ne počnem vrištati, ili već padnem u trans (do bolnice mi je minuta pješke ), pa onda uletim tamo otvorena 10cm i porodim se u max sat vremena. Eventualno dolantin. Ha ha ha ha haaaaaaa! E da mi je te sreće, ali eto, nek se snovi ostvare
    Muma ne prepisuj

Meni je od dolantina bilo jako zlo...bolje epiduralna (iako nisam probala)

Mislim da je dobro imati plan i zelje
    I bilo bi dobro da se te zelje rodilje postuju, sve dok je s bebom i mamom ok
    Ono, da se ne uplicu ako nema potrebe, ali na nasu veliku zalost, to najcesce nije tako
    Mislim, zar je stvarno tesko pustiti zenu da sve ide svojim tokom, ako ona to zeli? Ili joj dati epiduralnu, ako to zeli?
    Mah... Nadam se da ce mi biti drugacije nego prosli put...

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bokić svima!
    Vrijeme stvarno leti. Ne mogu vjerovati da Muma i Lulu već ulaze u treće tromjesečje!
    Lulu mama, nemoj se zabrinjavati, sigurna sam da će sa srčekom sve biti ok. Ni ti Muma zbog kontrakcija, mislim da je to sve normalno i da treba slušati svoje tijelo. Kada ti kaže da usporiš, ti uspori. Najgora je panika i stres.
    Kad smo već kod panike i stresa, ja sam svoje odradila, dobila sam nalaze PCR-a i nemam citomegalovirus, pa sam sad mirna što se tiče toga.
    Ali me već lagano počinje hvatati nova nervoza jer svaki dan očekujem da ću osjetiti bebača, a još ništa (sad sam 16+5). Kada ste vi osjetile bebu prvi put?
    Aria, meni je isto bilo po cijele dane slabo i samo hrana je pomagala tako da sam sad na +5 kg, ali ne izgleda jako strašno.
    Inače idem na UZV u petak i nadam se otkriti tj. potvrditi spol. Jako se veselim!!!
    A što se poroda tiče, toga me uopće nije strah zasad (možda jer je još daleko), iako i ja razmišljam da bih sve prirodno, bez dripa, epiduralne i ostalog, samo što bih ja na stolčić.

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Peony, bravo za CMV!!! To je zbilja odlično!

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav curke Evo uletih malo da vidim kakvih novosti ima kod vas .
    muma već u trećem tromesječju, vrijeme definitivno leti, uživaj čekajući svoju mrvu, slatka su to iščekivanja
    Peony nemoj brinuti, ja sam isto već bila zabrinuta što ne osjećam bebu, ja sam negdje tek sa 17+3 nešto osjetila, i ako mi je bila treća beba i u principu svaku narednu bi trebala osjetiti ranije, kod mene treće najkasnije, zato ne brigaj, brzo ćemrdalica početi
    Curke, vidim da se priča o porodu, ma ne brigajte, tamo to i onako dođete odraditi i kući idete sa svojim neprocjenjivim blagom, tako da vrijedno je pregrmjeti... btw moja ima 6 mjeseci, a ja bi mogla bez problema opet
    Pozdrav vam svima i uživajte u svom blaženom stanju... i to ima svoje čari...

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Peony ja sam u prvoj trudnoći bebu osjetila tamo negdje u 17-om tjednu, a sada sam gotovo sigurna da sam osjetila već u 12-om.
    Ne znam da li sam umislila, ali svaku večer u više-manje isto vrijeme danima osjetim neke mjehuriće. Baš ću pitati sutra ginićku.
    Ali ako ti je to prva trudnoća, sasvim je normalno da još nisi osjetila, sigurno je sve ok.

Mene sad već malo hvata napetost od pregleda, valjda ću moći spavati noćas
    Nekako sam si zamislila, ako sutra bude sve ok, da je to nekako to, da mogu napokon udahnuti.

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    To nude kod nas u bolnicama? Mene isto zanima, to vidim jedino na tv-u u bolnicama tipa, V. Britanija, SAD i sl.
    Nisam vidjela to kod nas.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Peony super vijesti, i ne zamaraj se što ne osjetiš još bebača - ja sam ga počela u 20tt jer mi je posteljica sprijeda! Sretno u petak! Javi spol obavezno!
    anita rain da da, vrijeme leti, odbrojavamo dvoznamenkasto! Kako ste vi?!
    aria sretno sutra!
    Ginger no dobro, ti imaš minutu a ja minutu i deset sekundi a i ti bi možda takav porod? Pa realno, ti imaš x puta više šanse za to nego mi jadne prvorotke, pusti nas da sanjamo
    Ja sam inače našla na Rodi upute o tome kakvi moraju biti trudovi da znam točno kad pobjeći u bolnicu i rekla sam i mm da mu je spremljeno u kompu da zna voditi računa o tome na taj dan jer ja neću biti u stanju, ha ha ha. A kad se na kraju sve okrene drugačije...uh, nema veze, barem imam nešto u rukavu

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Evo mene s pregleda
    Anomaly scan, sve uredno, svi organi, ruke, noge, prsti, sve na mjestu ))

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

drage moje,dugo se nismo pisale.....evo za početak jedna kavica popodnevna!
    kaj se tiče poroda nije me strah,mislim da ču imati problema sa mužem jer ne podnosi kad me nešto boli pa se jadan onda ni ne zna snači,morat ču ga ovih dana malo pripremiti na sve,mada polako i radim na tome,jako me zanima kakav če biti kad me uhvate trudovi jedino ako neču iči na carski zbog zadaka,ginger kolko se sječam tvoj prvi porod je bio na carski,jel mi možeš napisati zbog čega,vjerojatno si napisala negdje ali ja to nemrem pohvatati........i ja bi rado bez ikakvih intervencija,epi,drip itd.ako bude moguče! stvarno puno tražimo,ali ko nam brani sanjati
    peony super zbog nalaza,sad uživaj i javi nam spol,možda bude curka pa pojača malo statistiku dečkiča kojih ima jakoooooooo punoooooooooo!
    aria05 bravo za bebača!
    e da a i anita rain nam je bila na carskom?! anita uživaj sa svojom štrucom!
    svima puse i pozz!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma ja ti od srca zelim takav porod

Tina, je moj prvi je bio carski, zbog zatka i to nekog cudnog, pa skoro poprecnog polozaja
    al da je bio bilo kakav, ja osobno ne bih radjala vaginalno (al to sam samo ja)
    Medjutim, ako ti zelis, mozes traziti da i sa zatkom probas vaginalno
    Kod prvorotki obicno odmah predloze carski, ali tko zeli, moze i vaginalno, nije carski obaveza

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj aria05 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene s pregleda
    Anomaly scan, sve uredno, svi organi, ruke, noge, prsti, sve na mjestu ))
    Bravo!!!
    I mi bili u ponedjeljak, isto sve savrseno

E da, Muma, ne racunaj ni da ce ti muz biti priseban
    Ja sam trebala ici na planirani carski u srijedu, ali mi je u petak navecer, tjedan prije, pukao vodenjak
    Ja mm-u govorim da mislim da je puko, a on meni izbezumljeno: i kaj cemo sad ?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

ginger hvala,ma kaj se toga tiče i ja bi rađe na carski više zbog bebe nego zbog sebe da se ne muči jadan!
    mislim da bi i moj muž isto reagirao,ako ne i gore

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Jutro curke
    Kako ste?
    Ginger super za tvoj anomaly
    tina29 ti još sitno brojiš, joj uzbuđenje

Mi sdmo jučer rekli curki da će dobiti bracu/seku, snimala sam ju kamerom, tako mi je bila slatka, reakcija je bila za 5.
    Uglavnom najbolja izjava je bila nakon pitanja što bi htjela bracu ili seku "Meni je svejedno, kog dobijem, dobijem, bitno da dobijem"
    Jako je sretna, nije navečer mogla zaspati, ja već zaspala, a ona me budi da mi kaže "Mama, baš sam sretna što mi rodiš bebu"

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

aria05 curka ti je preslatka,kak je ona to izjavila,slatkica
    da ja još sitno!!! uzbuđenje na vrhuncu!

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Bok, cure moje!!
    Aria, za pregled i za reakciju seke. Preslatko!
    Tina 29 , što da ti kažem, ne mogu vjerovati da si pred sam kraj. Tvoja trudnoća mi je prva koju sam cijelu popratila otkad sam se priključila forumu. Jako sam sretna zbog tebe.
    A sad moje vijesti. Upravo se vratila s pregleda, sve je super uredno, beba velika i živahna, kaže dr. da je CURICA!!!! Presretni smo!
    Eto, da malo popravimo statistiku sa curama! Mame s dečkima, primam ponude!!!

aria05 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Peony curica čestitam!!! Jeste i htjeli curicu baš?

Joj ja isto jedva čekam saznati, možda na sljedećem pregledu

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Da, baš smo priželjkivali curu iako smo bili uvjereni da je dečko jer je na zadnjem pregledu ta tzv. spolna kvržica meni izgledala kao da previše strši da bi bila cura. Ali danas kaže dr. nema miša, samo tri crtice.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

peony čestitke na curki,jako mi je drago što vam se želja ispunila! da ja sam ti evo u finišu i meni je prebrzo vrijeme prošlo i baš če mi falit moj trbuščić!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

aria05 baš lijepe riječi buduće seke!
    Peony čestitam na curi!!! Zar nije prekrasan osjećaj saznati spol? Ja od uzbuđenjam nisam spavala čitavu noć i ranom zorom sam otišla u prvi shopping za svog mališana! Bilo mi je sve to emotivnije od plusa i svih beta.
    P.s. mi i dalje tražimo snahu

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Peony ajme cura super,čestitam!!!!!!!!!!

i moj frajer je još uvijek slobodan!

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Hej okruglice moje!
    Lulu-mama sve će biti super sa tvojim malcem, vidjet ćeš! I mene već polako bole leđa (trtični dio) samo što ja imam zabranu vježbanja pa me sve strah kako će to izgledati kad buša bude sve veća i veća...
    Muma pa ti i Lulu ćete za nekoliko dana u 3. tromjesečje,a kako vrijeme leti jaaaako će brzo i Božić! I deff potpisujem tvoj plan poroda, prirodan bez lijekova, bez epiziotomije i da što kraće traje
    Peony prvo bravo za uredne nalaze a onda čestitam na curki bilo je i vrijeme da moja princeza uz tolike frajere dobije napokon žensko pojačanje A što se pokreta bebice tiče, ništ ne brini, i ja sam kao i Muma svoju kasnije počela osjećati jer mi je posteljica sprijeda ( mislim da sam ju prvi put osjetila sa 18tt, ali onako lagano, oko 20tt su počeli intenzivniji udarci )
    Aria05 bravo za anomaly scan! Rastopila sam se na reakciju tvoje kćerkice, zlato malo...
    Tina još maaaaalo i evo mog zeta moram ti priznati da sam baš uzbuđena zbog tebe, ko da je jučer bilo kad si otvorila odbrojavanje a sad za mj dana stiže mali frajer!
    Ginger i vama bravo za anomaly scan i čestitam na još jednoj curki
    Mi smo jučer bili na kontroli, frajerica je po uzv još par dana veća al inače je sve savršeno sa njom, ja sam hdb zatvorena jedino me i dalje muče te glupe BH kontrakcije pa moram mirovati, a ja bi najradije lunjala po dučanima i kupovala dječju robicu i svu popratnu opremu... no nema veze, sve za moje malo zlato!
    Moja curka i ja vama i vašim bebicama šaljemo

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mucica jel imaš ti kontrakcije i dok ležiš? Mene muči kaj ne mirujem baš, više manje funkcioniram po starom, ali između poslova odmorim dupence na kauču pred laptopom (vidi se, ne? ). Razlog je baš taj jer imam kontrakcije u bilo kojem položaju i tijekom bilo koje (ne)aktivnosti. Pa si mislim čemu biti prikovan za krevet ako ih svejedno imam.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj lulu-mama prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam dobijala kisik na zadnjem porodu (ne maska nego dvije kratke cjevčice u nosu), ali zato što sam bila šmrkava pa mi je i oksidacija bila niža
    nije me nešto ošamutilo kao što to prikazuju na dokumentarcima...

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma i kod mene ti je tako, imam ih bilo da ležim ili nešto radim Ni sama ne znam kaj da si mislim, ja bi voljela biti puno aktivnija al opet me s druge strane strah da se ne počnem otvarati... a stvarno nebi voljela ležati u bolnici na tokolizi za sad laganini polako obavljam kućanske poslove, ''izlaske'' sam svela na minimum (možda sam kroz cijelu trudnoću do sad bila na par kava i u nekoliko brzinskih šopinga) i u međuvremenu odmaram na kauču...
    Sljedeći tj imam opet kontrolu pa ću ga malo detaljnije izgnjaviti sa pitanjima oko svega toga ( samo si moram zapisati sve što ga želim pitati jer kad dođem k njemu na više od pola toga što me zanima zaboravim )

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Tući ću se iza srijede ako treba

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Tko bi ga znao, možda na kraju krajeva mi koje puno znamo o svemu tome pridajemo više pažnje tim ''sitnicama'' za koje neke druge žene recimo ni ne znaju da postoje... Moja frendica koja je prije 6 mj rodila (carski prije termina jer je mala bila na zadak) nije do nedavno dok joj ja nisam objasnila ni znala za BH kontrakcije, kroz cijelu trudnoću veli nije osjetila ni jednu iako ih je sigurno imala samo što ih nije znala prepoznati niti je znala što se sve može desiti uslijed pretjeranih kontrakcija... tako da koji puta je možda i blaženo to neznanje... a ne kao ja koja pušem i na hladno

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Apsolutno potpisujem, blaženo neznanje! Kaj mogu očekivati od svoje ginekologice ako joj dolaze trudnice koje pojma nemaju i "osjećaju se super" i onda dođem ja i kažem "imam kontrakcije"...ona zna da ih vjerojatno imaju i te "neznalice" ali onda ispada da ih ja imam na stotu ako sam joj sama rekla da ih imam...pa ćemo odmah mirovanje, duphastoni i spominjanje tokolize....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Al ste se raspisale...
    Ja ne stign bas, curke mi doma, starija malo bubana
    Peony cestitam na curki
    Aria seka je premedena
    Muma ???? mislim ono? trazis? Pih...

Neznanje - ne znam, mene to zivcira... Kak nekog moze ne zanimati kaj se dogadja s tim malim bicem...u moru dostupnih informacija...
    OK, mi nekad pretjerujemo pa nas onda sve brine, al da nis ne znas - to ne kuzim...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Kaj Ginger sklapamo ugovor za "cuju u vujtiću"?

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Aria, bas prekrasna reakcija! Eto...i klinci su ushiceni sto ce dobiti bracu ili seku. Bas lijepo!
    Peony, cestitke na curki. Vec sam se zabrinula za brojcano stanje musketira na forumu

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    ..
    nije me nešto ošamutilo kao što to prikazuju na dokumentarcima...
    Sta bi to trebalo osamutiti? Hm...ja sam mislila da je smisao O2 da oksigenacija koja onda pozitivno djeluje na misice, kontrakcije...
    Tu kod nas se moze unajmiti i TENS masina (za ublazavanje boli elektricnim nervnim stimulacijama), ali koliko sam citala istrazivanja nije dokazana ucinkovitost. Iako, ne moze stetitit.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kaj Ginger sklapamo ugovor za "cuju u vujtiću"?

Pa za najmanju
    Velike su bezicirane (samo treba dobit dozvolu od tate, a to...hm....tatine princeze....)
    Inace, za moje curke uvijek ima nekoliko kandidata, kad ih vidis bit ce ti jasno zasto :zaljubljenamajka:

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala, curke!
    Muma, apsolutno si u pravu, ovo mi je bilo najveće uzbuđenje dosad. Imam potrebu hodati po ulici i svima govoriti: čekam curicu! (ali suzdržavam se zasad). Što se tiče zeta, jarac i ribica su par iz snova (MM i ja). Jel Željkica i Lulu isto čekaju jarčiće ili strijelčiće? Hmm, puno je kandidata!

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Peony prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, curke!
    ...Jel Željkica i Lulu isto čekaju jarčiće ili strijelčiće? Hmm, puno je kandidata!
    Kad su strijelci?
    Ja mislim da bu moj jedan veliki jarac

Peony avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Strijelci su do 20.12, a jarci odmah iza njih do 20.01.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

moj frajer će bit strijelac , termin mi je 11.12.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •