Bez zafrkancije, ne znam što je to, guglala sam slike, ali mi ništa nije jasno.
Kako se s tim igra i u čemu je fora? Sin je poželio pa sam mu htjela kupiti.
Bez zafrkancije, ne znam što je to, guglala sam slike, ali mi ništa nije jasno.
Kako se s tim igra i u čemu je fora? Sin je poželio pa sam mu htjela kupiti.
Evo ti, pa pogledaj: http://www.youtube.com/watch?v=6dkH4NMzdL4
Tako se recimo igra, onda se mogu dva boriti, bar koliko ja znam. Moj se s tim ne igra.![]()
moj je potpuno okupiran tim "zvrkovima" (poludi kad ih tako zovem, jer nisu to obični zvrkovi). ima i arenu za te borbe, a skupio ih je već desetak (sam ih kupuje, svojim novcem ili naruči za rođendan i sl.) ja baš i nisam skužila u čemu je tolika fora, ali, moram priznati, dugo ga drži i često se i dugo njima igra - oni se bore u areni, pobjednik je tko izbaci drugog iz arene, tako nešto. i turnire neke klinci organiziraju, baš se dobro zabavljaju.
Izludit ce te ti beybladeovi! Kad ih pocne vrtit sa stola na pod... Uff
Mog dugo drze. Cak smo mu narucivali neki sa ebeya jer kod nas naravno nema. A skupi..a glupi![]()
ma tako je htio i Bakugana jer su imali dečki u vrtiću pa sam mu jednog kupila i brzo ga je prošlo
kupit ću mu onda i tog zvrka, vjerojatno će ga i to brzo proći
ionako su mu legići najdraži
a arene za njih se, znači, kupuju posebno? koliko koštaju (arene)?
puno koštaju
moja je mene napalamudila da joj kupim za prošli bing
iz austrije sam naručila, 30 jura je bila arena i dva ta zvrka
i igrala se puna 2 dana
ja bi prodala arenu, ali ona ne da
nemoj nasjest na arenu, klinci umjesto nje koriste lavor s jednakim uspjehom
a70vanja, mam sam se sjetila pisma za ajfon![]()
arena ili lavor su najvazniji ako ne zelis rupe na parketu :iskustvo:
Laumi, ja ne znam nijednog dječaka koji se stvarno time igra onako kako je zamišljeno - u tim arenama ili lavorima. Uglavnom ih onako nosaju po džepovima.
Koliko sam ja vidjela![]()
moj malac se igra sam tako da uvijek vrti po par zvrkova. mora imat barem 2, jedan se nema u što zabiti![]()
Ako možeš, podvali falši. Ovi pravi su stvarno puno preskupi.
malisa i ekipa se sad intenzivno igraju u skoli i parkicu. i s arenom i bez.
ima orididi zvrkove i false i dobri su i jedni i drugi
kineski dućan, 12 kn. Interspar, oko 40.
Kineski dućan, dva zvrka plus mini arena, cca 30 kn. S njima se moj najviše igra jer uvijek pobjeđuju one oriđiđi.
ja svom ni da hoću ne mogu podvaliti falši, sam ih kupuje, neke smo naručivali jer ih nema kod nas, mislim...profi teški, zna sve njihove karakteristike i zašto i kako i koje dijelove (špiceve) imaju i koliko su teški...ma bili smo u šoku što toliko koštaju, ali zaista se njima puno igra pa ne mogu reći, draže mi je da njih vrti nego bulji u neki od ekrana. strah me zbrojiti koju "vrijednost" imamo u toj njegovoj kolekciji, ali neki je dan obećao da ih više neće sakupljati (odnosno neće kupovati nove).
Ja sam jedva čekala da se zasiti tom glupošću. Sama sam bila svjedok da je zvrk odskočio i odmah me uhvatila frka ak nekome odleti u glavu ili oko (u vrtiću je jedno dijete drugo namjerno gađao s time i ozlijedilo mu oko). Arenu smo prodali, a zvrkovi se povlače po igračkama i više ih ne ferma.
Sad tek vidim post.
Moram pogledati jel koji cijeli, ali to su ti uglavnom sa placa.
M. je odustao od Beybladea i opet se odlučio za Lego.
Glavno da sam ja temu otvorila.![]()