Ja mislim da je bolje sa mamama o tome ne razgovarati. OSIM ako im stvaro sve ide lako i lijepo i super....

Ja za svaki jeb.... rodendan slusam o tome kako je bilo tesko roditi me, kako sam jos i onda bila naopacke i svijetu pokazala guzu vec od pocetka...

Pa da sam skoro umrla... da je mama patila 24h itd itd..
I da mi je tu pricu prvi put pricala u odrasloj dobi, lako bi ja to isfiltrirala (bar se nadam), ali ono od malih nogu ti se samo uvuce u kosti.

Grozno. Zasto mi je to uopce pricala?

Tako da sam sad dok mi se beba nije okrenula na glavicu, sva bila u panici i ne bi imala snage (iako sam pobornica prirodnog poroda) roditi vaginalno na zadak nakon tih njenih prica koje htjela ja ne htjela, upravljaju sa mnom, ako ne svjesno, onda negdje iz dubine.

Neke majke uzivaju u ulozi patnice, pa im je gust pricati ovakve price, jos malo i preuvelicati itd itd...

Od koristi su price SAMO ako je sve bilo ok. Inace, nemojte razgovarati s mamama!!!!! To je naravno samo moje osobno misljenje radi mog osobnog iskustva.

::::::::::::::::::::::::::::::::

Inace, u nekakvom sam preispitivanju svog odnosa sa mamom. U skladu smo nas dvije.. i sve je ok.... Ali puno toga me muci. Ima li kakav topic ovdje o tome?