Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Rušenje bespravnih objekata

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Rušenje bespravnih objekata

Čitam ovaj http://www.vecernji.hr/vijesti/vise-...-clanak-454387 članak i razmišljam kako ti isti Slovenci u sojoj državi rade sve po zakonu i ne bune se, a sad kad im Hrvatska s pravom hoće srušiti ono što nisu smjeli napraviti ne valja i pljuju po njoj.

Ne razumijem mentalni sklop ljudi koji misli da će za sve proći nekažnjeno. Ljepo piše da svi objekti koji su sagrađeni iza 21. lipnja 2011. godine MORAJU imati sve papire. Pa ako poštuju zakone Slovenije, zašro misle da zakoni Hrvatske nisu bitni i da ih se može kršiti.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U našem selu je trenutno teško dobiti dozvolu, ali ne i nemoguće kad zadovoljiš uvjete. Reda treba uvesti, a Janez bi trebao znati da kad kupi zemlju koja se vodi kao pašnjak/šuma/poljoprivredno zemljište ne može graditi dok ne napravi prenamjenu. A može se slikat ako je van građevinske zone.

Ali bitno da on ima utjecajnog prijatelja u Bruxellesu

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ma baš mi ih je žao (sarkazam naravno

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

joj i mene je ovo uzrujalo
    pa ajde probaj to u Sloveniji napravit! ljudi su stvarno nevjerojatni... a super mi je izjava - nama su u selu rekli da ćemo dobit sve papire...
    pazi - njemu su u selu rekli ja nisam mogla vjerovat... i sad ce se on tuzit ne znam di jer mu je selo lagalo
    laze selo - lazu ljudi

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne treba se baš ni veselit rušenju kuća

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa ako ne voze ko u Sloveniji, zar možemo očekivati išta drugo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne treba se baš ni veselit rušenju kuća
    istina, ali oprosti znali su sta grade i zanli su da ne postivaju zakon ove drzave, ovo nemislim samo na slovnece, znate onu imam dozvolu za dva kata, ali cu izgraditi tri i sl.

zadnje vrijeme pisem po forumu kao najveci moralista, ali mi je valjda dosta toga da se opravdavaju razno nepostivanje zakona/pravila i sl.
    puno stvari je zalosno, ali ako si krenuo tim putem mislim da moras biti spreman snositi i posljedice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fantasticno je to kako ljudi svjesno prekrse zakon, i vrte taj film u glavi da ce se nekako izvuci. kad im muljaza ne prodje onda se pozivaju novinari koji vrlo cesto pricu prezentiraju u korist prekrsitelja (e sad koliko je objekat legalizirano zbog veza i vezica i mitologije jedruga prica)

to je stvanro balkanski fenomen

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    fantasticno je to kako ljudi svjesno prekrse zakon, i vrte taj film u glavi da ce se nekako izvuci. kad im muljaza ne prodje onda se pozivaju novinari koji vrlo cesto pricu prezentiraju u korist prekrsitelja (e sad koliko je objekat legalizirano zbog veza i vezica i mitologije jedruga prica)

to je stvanro balkanski fenomen
    X

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma znam spajalice šta očeš reći. Vidim i ja svakakve viletine tik uz plažu,zagrade prilaze plaži i još naprave molove i tjeraju te ak dodješ . To mi je prestrašno. A opet budfe mi žao ljudi koji čekaju dogradjevinske al ne podmite nikog pa onda nagrabuse

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znam spajalice šta očeš reći. Vidim i ja svakakve viletine tik uz plažu,zagrade prilaze plaži i još naprave molove i tjeraju te ak dodješ . To mi je prestrašno. A opet budfe mi žao ljudi koji čekaju dogradjevinske al ne podmite nikog pa onda nagrabuse
    meni ih nije žao... isto tako moji roditelji na moru nisu mogli nikoga podmititi pa su čekali na građevinsku užasno dugo... ali im nije palo na pamet u međuvremenu sagraditi, potrošiti novce i nadati se najboljem nego su pričekali i gradili kad su imali papir u rukama
    ne znam... meni je to nekako logično...
    a susjed koji je predsjednik HDZ-a otoka si je sagradio viletinu i tek je sad išao vaditi građevinsku kad se vlast promijenila - pitam se zašto ali njemu nije teško dobit kaj hoće...
    ne trošim suze niti tugu na one koji se hoće provlačit i onda se čude što im nije uspjelo... radije trošim suze na one koji su pošteno sve izgradili i onda im je došao neki piroman i podmetnu požar u selu, pa su sve izgubili... recimo... njih ti stvarno može biti žao...
    a na Slovence sam posebno nabrijana ali to je druga tema

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ljudi kad kupuju auto raspitaju se o autu, kako on funkcionira, redovito ga registriraju i servisiraju.
    nikad mi nece biti jasno zasto za nekretnine ljudi misle da tu nema pravila i da sve znaju.

ista stvar mi nije jasna kad ljudi kupuju nekretninu bez da provjere da li ista ima sve papire. pa onda kukaju, prozivaju drzavu, narod i boga...jer su ostali bez svega.

nine avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma išli su slovenci APP, ako prođe prođe , tko to ulaže toliko a da ne zna u što?
    meni je komičan ovaj s potvrdom o zgradi prije veljače 1968.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

e slovenci, kad nas ne mogu tuzemno, onda ce nas inozemno, ali svejedno kod mene imaju veliki plus jer su priznali kosovo, a ovakvi i slicni klipovi pod noger im ionako nece proci

Slovenia puts €172mn price tag on Croatia's EU entry

http://euobserver.com/enlargement/117629
    Posljednje uređivanje od moia : 22.09.2012. at 09:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •