Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Rušenje bespravnih objekata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma znam spajalice šta očeš reći. Vidim i ja svakakve viletine tik uz plažu,zagrade prilaze plaži i još naprave molove i tjeraju te ak dodješ . To mi je prestrašno. A opet budfe mi žao ljudi koji čekaju dogradjevinske al ne podmite nikog pa onda nagrabuse

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma znam spajalice šta očeš reći. Vidim i ja svakakve viletine tik uz plažu,zagrade prilaze plaži i još naprave molove i tjeraju te ak dodješ . To mi je prestrašno. A opet budfe mi žao ljudi koji čekaju dogradjevinske al ne podmite nikog pa onda nagrabuse
    meni ih nije žao... isto tako moji roditelji na moru nisu mogli nikoga podmititi pa su čekali na građevinsku užasno dugo... ali im nije palo na pamet u međuvremenu sagraditi, potrošiti novce i nadati se najboljem nego su pričekali i gradili kad su imali papir u rukama
    ne znam... meni je to nekako logično...
    a susjed koji je predsjednik HDZ-a otoka si je sagradio viletinu i tek je sad išao vaditi građevinsku kad se vlast promijenila - pitam se zašto ali njemu nije teško dobit kaj hoće...
    ne trošim suze niti tugu na one koji se hoće provlačit i onda se čude što im nije uspjelo... radije trošim suze na one koji su pošteno sve izgradili i onda im je došao neki piroman i podmetnu požar u selu, pa su sve izgubili... recimo... njih ti stvarno može biti žao...
    a na Slovence sam posebno nabrijana ali to je druga tema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •