-
Moj porod, a takav vam želim svima Vama drage mame - Zagreb
Stigao nam je 39 tjedan. Na pregledu mi je doktor rekao da mogu roditi danas sutra ali i za tri dana kada je zapravo i bio termi.
Sljedeće jutro probudila sam se i nešto je bilo vlažno ali kako je bilo prerano (oko 6.00) odlučila sam malo još odpavati i tamo negdje oko 7.00 opet sam se probudila i shvatila da bi ipak trebala krenuti do bolnice, nazvala sam mužića da dođe s posla i da odemo do Petrove.
Za početak sam se otuširala oprala kosu dotle je stigao i muž skupa smo poduručkovali (to je bilo vrlo dobra odluka, jer kad se stigne u bolnicu tamo se više ništa ne smije jesti) i krenuli do bolnice. Tamo su mi rekli da ostajem jer mi suri plodna voda i obavili su sve potrebne predradnje (pregled, klistiranje).
Taj dan u u rodilištu je bila ogromna gužva pa sam do 14.00 šetala u ambulanti da bi me u 15.00 stavili predrađaonu. Tada su mi ispustili plodnu vodu i dali drip te sam javila mužu da dođe. Smjestili su me u boks i taman tad je došao muž pa smo mi tri sata pričali doktori su me pregledali i onda je stigao i doktor koji mi je vodio preglede u bolnici jer kaže da je bio usput s ženom u gradu pa me došao posjetiti jer je čuo daje jedna od njegovih pacijentica prvo me je pitao da li želim epiduralnu anesteziju ali ja sam rekla da mi nije baš tako još frka a onda je pozvao babicu i obavijestio me je da ću sada roditi. Kad je došla i babica pitala me ja da li želim ju točno i detaljno slušati i obaviti porod bez rezanja na što sam naravno pristala i tako smo krenuli u trudu me je tjerala da stiščem i tako tri puta i rodilo se naše najveće zlato. Boljelo me malo jaće nego menga.
Eto drage mamice ima nas kojim je bilo poprilično "bezbolno" želim Vam isto takav porod i nemojte se bojati jer ono što dobivamo je najveće blago ovoga svijeta.
Sretno.
-
Lijepo, sve za poželjeti. Uživaj, mlada mamice...
-
-
Čestita ti mamice!
I ja sam imala jako brz porod. Voda mi je iscurila u 19h, u rodilište sam stigla oko 20h, pa pregled i sve te predradnje, u 21 sam blla u boksu, malo odmarala, trudove sam dobila oko 22,45, a tek u 23 su postali bolni. uglavnom u 23,20 ušla u rađaonu i 20 min kasnije rodila sam prekrasnu curicu! babica mi je bila predivna mlada cura i hvala joj puno puno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma