Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Gdje oblačite djecu na izlazu iz ove dobne skupine?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Problem je kaj ja niti volim niti imam vremena hodati po dućanima. Oblačila sam ih samo u HMu, još kada ga nije bilo kod nas. No HM se skroz srozao, a i odlasci u shopping centre me zamaraju.

Nala sam i odlične majice na -60% u dječjem S Oliveru, a jedna muška dječja zimska jakna mi se tolki sviđe (ne i nejmu) da si razmišljam kupiti ju sebi
    Je li ona u puno boja, što joj je preko 800 kn bila puna cijena?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Je li ona u puno boja, što joj je preko 800 kn bila puna cijena?
    da, kaj i tebi je upala u oko?. Snižena je. Možda bi mi bila čak i velika. ostao je broj 176. E sada nisam zapamtila jel snižena 40 ili 60 %

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    da, kaj i tebi je upala u oko?. Snižena je. Možda bi mi bila čak i velika. ostao je broj 176. E sada nisam zapamtila jel snižena 40 ili 60 %
    Je, i meni. Bila je prije na nekom manjem sniženju, ali meni i dalje preskupa. Onda sam je prekjučer vidjela na 60% sniženja, zadnji komad i pravi broj i odlučila kupit, a onda sam joj našla poveću mrlju na rukavu koja nije išla dolje tu na licu mjesta, ali niti malo. Nije izgledalo da mogu bit sigurna da će se u mašini oprat pa sam je ostavila. Ali me nasmijalo to što si napisala, jer ni ja nisam bila sigurna da bi se A. svidjela, a meni je prelijepa.
    Posljednje uređivanje od vertex : 08.02.2013. at 12:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •