Ne dajem joj dok let down ne prođe... Sa starijom sam izdajala u jastučić/ručnik/gazu, i ona se tek negdje sa otprilike 4 mjeseca naučila nositi s tim luđačkim mlazom. Ali za malu sam si kupila izdajalicu jer bi potrošila paket jastučića dnevno... Ovako se malo izdojim prije dok let down ne prođe, pritom držim prst na drugoj bradavici da ne iscuri niš iz nje, pa onda malo i nju izdojim, to obično bude cca 2dcl mlijeka dnevno, koje onda popije starija kćer. Jedini položaj koji mi je pomogao malo je da ležim skoro na trbuhu, i to nakon što je lijeva dojka prazna okrenem se skoro na trbuh da joj desna dođe u razinu usta i tak nekak uspijevam jer je uspavana od dojenja lijeve dojke, ali i dalje ona povremeno s desnima to meni štopa :/ Kad joj stavim prst u usta prvo ga žvače i stišće s desnima, i tek nakon što joj malo mazim jezik prstom prema van podvuče jezičak ispod i krene normalno sisati, tako ju sad treniram da opet "nauči" sisati kako treba. Noćas sam i zimicu sa tresavicom imala nakon podoja te desne dojke, koliko mi nairitira bradavicu, moram stalno tu siku držat na toplom inače bi umrla od zime Hvala vam, ja se nadam da će to proći kako je i počelo.
BusyBee, ima 2 mjeseca i dobivala je po kg mjesečno, na pelenama skoro svako prematanje ima oskudan trag zlatnožute stolice, a jednom u 2 dana se iskaka pošteno i tako radi od kad smo stigli iz rodilišta. A piški kao mala vidrica Zaboravila sam napomenuti i da joj je nosić zaštopan zadnjih par dana, možda je i zbog tog? Iako mi ne bi onda samo jednu dojku sabotirala xD