Curka mi je stara 2 mj. i 11 dana, isključivo dojimo - ona mi je drugo dojeno dijete, prva kćer je spontano prestala sisati sa godinu i pol kad sam ostala trudna, hoću reć da nisam lajbek što se tiče dojenja, s prvom sam svašta prošla
Evo sad unazad par dana malecka mi se počela glupirati s tom desnom dojkom, koliko god ja njoj duboko u ždrijelo naguram cicu, ona i povučeprvi put duboko, ali brže bolje onda izgura jezikom tu bradavicu i cicka ju plitko, ma koliko god puta pokušavala ispočetka, neće da "proguta" siku, i evo već par dana tako i nisam NIJEDNOM uspjela ju navesti da ju ispravno uhvati. Imam snažan let down tako da ni inače ne mora vući manijakalno da bi se najela, jedino mi sad bed to što ju na toj dojci ne mogu ostaviti dovoljno da izvuče masno mlijeko... Lijepo napreduje, s pelenama sve ok, i dr. na kontroli je rekla da nema soor (iako bi ja na to posumnjala, premda joj se u ustima ništa ne vidi), varalicu koristimo ali rijetko. Čovječe taman kad malo zaboravim kako bradavice mogu boljeti, evo ih opetKako da ju "nagovorim" da dobro uhvati? Kontam da je opet neka faza koju treba prebroditi
![]()