-
Ja nemam mamu, pa bih vas i za baku i mamu
!
Ja vjerujem da ce kcer popustiti, mozda joj treba vremena da se na sve privikne i da shvati da od svakodnevnog dezinficiranja nema smisla, a i sterilno kazu nije dobro!
Ali bih vas pitala za savjet, ako moze? Ja cu pitati, a vi nemorate ako ne zelite mi pomoci, tj.odgovoriti!
Evo npr.moja sveki i svekar! Iako ne stari ljudi drze se onoga sto je bilo prije 30god. Aah sta ce mu biti, pa zivili smo, zdravi bili, ajdee, ajde pa to je domaci spek i sl.
! Najvise smo se i jos uvijek razilazimo da djete mora imati autosjedalicu (ona je svoje drzala svrsto u rukama i 100% je tamo sigurnije)! Aa sta ce vam kolica, ja sam svoje nosila na rukama! Ajmeee drzis ga, samo daj pa ces vidjeti kad se nuci da se nosa!! Pitam se sta je ono bilo oko kolica? Ajde bude ga baka hranila, i djete ne moze vise, ajde jos, pa jos, pa jos! I kad kazem stop, ona i dalje! Naprosto se oglusi i tjera po svom do granice da djete jedva otvara usta, a razlog da ja vidim kako ce njoj pojesti, a meni ne! I cesto do te mjere da udemo u svadu!
Inace je vrlo objektivna osoba, citav zivot imala sve na minutu radi posla, i sama je bila sef prodaje! Pa zar djete mora ici na spavanje bas sada i uvijek u isto doba? Jednom sam digla djete iz kindaca i vratila ga joj u krilo, pa kad je djete nakon 5min. pocleo cendrati, plakati, i biti jednostavno premoreno i cendravo rekla je joooj nosi ga! Aa ne, sad cete mi pokazati kako se to radi, kad ja/mi to neznamo! U gl.samo prigovara, oko pelena, oblacenja (te mu je zima, te mu je vruce)! Buduci je djete moralo na motoricke vjezbe zamolila sam da ga drze po uputama dokt.! I to je bila tema rasprave svaki put kad ga primi! Ok, svaki put objasnim! Da ne duljim,a da pokusam predociti nas ocito narusen odnos, evo jos jednog primjera! Za drugu bebu su oni odlucili oko imena, ali nikome nisu rekli, nego tu usput pomenuli, i kad smo mi odlucili sasvim drugo ime izbila je svada, do te mjere da nisu htjeli u bolnicu doci, a beba 9 dana zbog viroze zadrzana na neonatologiji! Dakle uzimaju si pravo u svemu, i kad ja pokusam na lijepi nacin ne prihvatiti nesto, i objasniti, povlace se neke price iz davnina, vrijedanje i sl!
Jooj bas vas udavih
)! Nadam s da necete zamjeriti
!
Nego, kako da na najbolji nacin, najjednostavniji stvorimo odnos snahe i bake, a da nema tenzija i konstantnog opravdavanja zasto sjedalica, zasto kolica i sl.!
Unaprijed hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma