Moja sveki je super baka, i ne mogu reći da mi ne pomogne. uf puno, iako su to nekima sitnice ali meni puno znače!
Npr ona čuva klince dok su bolesni jer meni baš na poslu nije za ići na bolovanje, naravno bez pogovora. Klinci vole prespavati kod nje. to nije često ali oni jako guštau, to je baš onaj pravi odnaos baka-unuci, spreme si svoje piđame u ruksake i jeda čekaju da odu na "vikend" kod bake. Super nam je to kad imamo neku svadbu, godišnjicu i sl. Kod beke se jede u krevetu, trpaju slatkiše non stop, kuha im se po željama, idu u šumu, sve po njihovom i naravno da im je super!
Sveki mi je neki dan došla ujutro po njih prije posla jer sam bila dežurna a on na antibiotiku i zgrabila i popeglala posteljine dok su oni još spavali, bilo mi je tak neugodno, mislim super ali nisam se osječaja baš ugodno kkj sam ostavila te posteljine u boravku na dasci većer prije a nisam spremila da ne vise, valjda nije mogla gledati to neopeglano! U biti super mi je došlo ali mi je bed!
Zna ona tako oprati neki tanjur ili šalice dok čeka njih ,nitko ju nikada nije tražio i nije to često, ali ona meni kaže "Ja nisam imala ni mamu ni svekrvu (obje su umrle) i nitko mi nije nikada pomagao, ja sam tako sretna što vi imate divnu obitelji mogu vam malo pomoći"
Ja sam joj beskrajno zahvalna, ona zna moja pravila ali uživa kao nitko s klincima i da mi je lakše, pogotovo da kada radim je, ali nije neophodno!