eto mene radoznale...
zanima me kak vam je bilo?
jel imate kakvih primjedbi, pohvala...prijedloga???
eto mene radoznale...
zanima me kak vam je bilo?
jel imate kakvih primjedbi, pohvala...prijedloga???
meni bilo super i bas mi je drago sto sam sudjelovala u vasoj rasprodaji!!!!! biljezim se za volontiranje i za slijedeci put!!!![]()
super ste cure sve izorganizirale i stvarno vam svaka cast!!!! :D
mene uzasno zanima da li imate podatke kolko se toga u postotcima prodalo-50%,60%,vise ili manje??![]()
zao mi je sto nisam vidjela ms.ivy-kojoj navodno muffini vire iz usta!!!!
![]()
jos jednom,sve pohvale!!!!(nemam stvarno niti jednu primjedbu)!!!!
od muffina ni traga ni glasa kad sam ja došla... znaš, apri je bila od jutra...![]()
ne znam kako je funkcioniralo do 13, mislim da smo poslije dobro radile.
a što se tiče vraćanja stvari, idući put ih treba ostaviti na stolovima složene po brojevima i zadužiti po dvije cure za stol - kao kad smo slagale - pa kad cure izvikuju brojeve da nas ne trči pet po jednu vrećicu.
baš mi vas je bilo drago sve vidjeti!
kaj ste vec gotove sa razduzivanjem robe????
jeste li vi glavne sefice zadovoljne sa rasprodajom??????![]()
Bilo je izvrsno!
Došla sam malčice prekasno, pa možda nisam stekla dojam čega je sve bilo u početku, ali ljudi su se činili zadovoljni...
Jedino me ubijala znatiželja tko je tko s foruma, a glupo mi bilo doći i pitati. Voljela bih da sam znala, pa da popričamo!
ovaj put smo zalkazali s ID karticama
da smo ih imale sigurno bi nas prepoznala
i meni zao sto nisam skuzila ko je ajvica
i meni je bilo odlično, bez zamjerke, bilježim se i za sljedeći put
i iznenadila me količina robe i opreme ... trebalo je to sve poslagat
i je, bilo bi dobro da smo imali nekakve id pa da se upoznamo konačno
Meni je bilo super. Novi prostor mi je odličan, organizacija svaki put sve bolja i bolja. Ja sam bila na Rodinom štandu, interes je bio velik, prodali smo dosta i drago mi je da je ova rasprodaja jako dobro uspjela. S obzirom da smo mijenjali lokaciju mislim da je odaziv ljudi bio iznad očekivanja. Baš sam zadovoljna.
Nama (meni i mojoj maleckoj) je bilo SUPER, mada sam se jučer kada smo odlazile doma pitala kako će cure uspjeti sve razvrstati (uvjerena sam da su neke i prenoćile u SC-u), a jutros je bilo :D!
I meni su falile ID kartice, ovako sam zvjerala okolo i pokušavala skužiti who is who!
Svaka čast za organizaciju, nadam se da se sve sa roza naljepnicama prodalo!
Naravno, volontiramo i slijedeći put...
Meni je isto bilo super, kratko, ali mi je jako drago da sam barem malo uspjela pomoci![]()
Drugi put cu i ja ponijeti svoju vrecicu jer je stvarno bilo puuuno lijepih i jeftinih stvari...
A vama cure, svaka cast na organizaciji i ulozenom trudu!
Mrtve!
Prezadovoljne!
Hvala svima![]()
Bilo je lijepo barem na tren bit dio rasprodaje![]()
Čestitam, cure!!! Prostor je odličan, Rode-volonterke strpljive i ljubazne, kupila sam punu vreću krasne oblekice!
Radoznala ko vrag, moram pitati tko je bila ona jaako zgodna ("kasna") trudnica u crnoj Rodinoj majici i crnoj pletenoj suknji, vrlo kratke kose, šetala je oko blagajni?
Kad sam u 8.50 skuzila 20 metarski red šlag me strefio, a onda se počelo pomicati, sve lijepo izorganizirano, s BRDIMA robe...ma super ste curke!Imala sam par pitanjaca, a sve cure kojima sam se obratila za pomoć bile su ljubazne i susretljive i iako nisam nasla kaj mi je trebalo (sjedalicu 9-18kg) bilo je super i jedva cekam sljedecu rasprodaju :D
jel to bila nika? stvarno je prekrasna!čokolada prvotno napisa
ja na rasprodaju stigla skoro na kraju, u 12, ali više radi druženja nego kupovine, volontirala sam u četvrtak i petak (skupa s podmlatkom) i bilo mi je lijepo družiti se sa svim curama. Kad sam ja otišla u petak bilo je još hrpa stvari, zato svaka čast.
Nadam se da ćemo se družit i na sljedećoj rasprodaji...
ah da, da ne zaboravim naglasit...ajvicu nazalost nisam uspjela upoznat, ali egzoticna apricot je ispunila sva ocekivanja!!![]()
Mene je fascinirala brzina. Kad sam došla u 13 i vidjela koliko ima posla, mislila sam da nikad neće biti gotovo. A kad tamo - sve ko po špagici. Svaka čast organizatorima!
meni je bilo super, samo mrtva umorna!! valjda me prošao onaj propuh sa vrata, pa me sve živo boli!!! drugi puta negdje sjedim, daleko od propuha 8) .
ni ja pola cura nisam skužila, ali slijedeći put ćemo više inzistirati na imenima! ja ću svoje zalijepiti na čelo!! :D a možda i na trbuh!![]()
Uh, ovo je gušt. Nakon devet sati stajanja i trčanja prsti na tipkovnici, noge u masažeru.
Ja sam došla na reaspremanje na kraju i napokon upoznala ajvicu, Matildu, Teu, tanju_b, Lidiju...
Muki, ajvi ti je ona sitna blonda s naočalama, u živo djeluje tako krotko i samozatajno...bar na prvi pogled
![]()
ajme,kaj stvarno?mamma Juanita prvotno napisa
e pa ajvice nisi baš tak glasna uživo kao na forumu![]()
btw.mene bole noge,al inace je bilo super.
ne vadi se na to, u lipnju znaš gdje sicoccinella prvotno napisa
![]()
i meni je bilo super i u četvrtak i danas, ali sam tako prozujala kroz sc sa jakovom u slingu, da sam jedva uspjela nešto probrbljati sa curkama.
bravo svakoj curki koja je sudjelovala u rasprodaji!
svakako bi slijedeći puta baš sve trebale imati ID i volonterke i šopingiterke!
Pozdrav svim marljivim rodicama! Danas sam bila na rasprodaji (mada me nema 100 godina, starije članice me znaju) i moram reči da je sve bilo super! Organizacija, brzina, ponuda, cijene, trud i još ostalih stotinu sitnica, sve je bilo odlično! Puno pozdrava od mene i mojih muškaraca!
Naša prekrasna trudnica Nikačokolada prvotno napisa
![]()
Ja nikako da upoznam vragolanku Ajvicu. Naprosto ne vjerujem da ona može biti samozatajna![]()
Morat ću jednom na druženje ZPB-ovaca da upoznam ludi duo Ajvi+mamma san.
Prvi put sam bila na rasprodaji i lijepo tržila.Sve pohvale organizaciji, fakat je bilo super. Jedino mi je bilo tak vruće unutra u onoj debeloj jakni (a morala sam se zadržat u shoppingu, i ja sam žensko
) da mi je skoro pozlilo. Al bum ja došla i drugi put...
Bilo je odlicno, prijavljujem se i za slijedeci put.
Sve rijeci pohvale za organizaciju.
Steta sto nije bilo tih kartica ali upoznala sam hrpu cura, dobro da me sad pitas da ih na brojim ne bi mi bas poslo za rukom. Atmosfera je bez obzira na gomilu posla bila uvijek vesela!
Inace sam bila popodne i cet i pet na primopredaji, zanimljivo iskustvo mora se priznati. Od relanih roditelja do ekipe koja prodaje i igracke koje dobijes besplatno u cornflakse![]()
Ali definitvno mi je najbolji dio bio rasprodaja. Mene su rasporedili kod stola 7-9, i kratke upute su glasile 'ljudi ce MALO kopati, ti to malo poslozi' ... u prvom naletu ljudi, prva je doletila zena koja je doslovce u jednom zamahu robu sa jednog kraja stola prebacila na drugi :smajlic sa hrpom upitnika iznad glave:
A komentari kupaca su bili pozitivni, jedino su se zalili na cijene da su im malo previsoke, ali svakom smo pomogli da ipak iskopa nesto povoljno za sebe.
Ja sam ovaj puta išla to malo pogledati sa vanjske strane, povela mamu i ajmo u šoping.
08:55 a vani stotinjak ljudi čeka, koji osjećaj, waooo.
Ušli smo oko 09:20, komentari su bili slatki, tipa - bilo bi dobro kad bi rasprodaje bile svaki mjesec, do zašto tak dugo čekamo...
No super je vrijeme poslužilo pa su svi strpljivo čekali.
Na ulazu Biba i Tea, a puhalo užas jedan, cure nadam se da ste dobro fakat ste imale najgore uvjete, vi ste bile na prvom udaru, vibram da se niste razbolile. A i apricot te ivarica i Maja kojima je isto fejst puhalo.
SC je izgledao odlično, puno robe i vrijedne rode radilice. Organizacija odlična a i Rodine majice u novim prepreslatkim bojama. Imamo sve osim roze. Vidiš mogli bi i crvenu staviti u kombinaciju.
Malo sam pošopingirala i obišla sve koje znam a ostale samo škicala, definitivno je falila ID kartica sa imenima. No ja bih se i onda samo smješkala, malo sam srameca.
Drago mi je specijal da sam upoznala momze![]()
I da, Ajvi - muffina nije bilo jer sam ih ja dosta pojela.
I hvala na komplimentima, ne znam kaj da drugo napišem![]()
Bilo je super :D
Ajvicu sam upoznala;mala,sitna...curičak
Dok sam čitala njene postove stvorila sam sliku malo korpulentnije gospođe![]()
ma daj, salis se!!srecica prvotno napisa
koje previsoke cijene, svasta :?
pa, kaj bi oni htjeli- besplatno??
mislim- kratke hlacice za 5 kn ili bodic za isto toliko je preskup?
ne mogu vjerovati :shock: .
Zaboravih: baš što se bodića tiče, bilo ih je po 2-3 kn, ali i po 20-25.
Ja nisam bila na rasprodaji, već na primopredaji u četvrtak i petak, super mi je što sam upoznala dosta cura i prekrasnih bebica![]()
Komentari (vezani za primopredaju, jer na rasprodaji nisam bila):
1. Mislim da je prevelika razlika u cijenama između donirane robe i robe za koju se traži postotak. Osobno mi je nepojmljivo da itko uopće traži postotak i što se mene tiče skroz bih ukinula tu praksu, ali dobro, ne bih sad zalazila u to. Npr., ja sam vidjela doista genijalnih stvarčica za smiješno male novce (tipa, nove novcate samterice br. 68 za 5 kuna!!!), a opet, kad smo razvrstavale robicu, vidjela sam hrpu ofucane robice za 30-tak kuna!
2. Posebno me razljutilo što su ljudi pokušavali zaraditi na najnevjerojatnijim mogućim stvarima, pa je tako neka žena donijela gomilu igračkica iz MacD-a (onih što se dobiju besplatno uz Happy Meal) i za svaku tražila po 10-15 kuna...Mislim da je to trebalo odbiti.
Isto tako je bilo šrot robice za koju su također tražili neke bijesne iznose...To mi je fakat lihvarski i koma.
Inače, mislim da je rasprodaja fenomenalna stvar i da su cure uhodane do savršenstva!!
S obzirom da sam premetala po rukama robu koja je ostala, tvrdim da je stvarno najveći dio te robe bio preskup.
Mislim, ne možeš tražiti 20 kn za izlizani kombinezon ili 15ak kunića za džemper koji je bio u modi u doba djetinjstva moje mame.
Ostalo je nekoliko stvarno lijepih haljinica, ali 100 kn je much too much.
ja stvarno nisam vidjela tako visoke cijene :/
ali, slazem se sa vama da je previse za haljinicu dati 100 kuna ili za bodic 20 a za toliko ima i u ducanu.
to su ljudi cija je roba stavljali cijene?
ali, nadje se jeftino- ja sam kupila kratke hlacice Jasmini za 5 kuna, body-benkicu za isto toliko.....
steta sto je bila samo jedna, valjda ce na slijedecoj biti vise.
prepoznala sam neke cure (muki, apri...) ali mi je bilo glupo uletiti im kada su bile full u poslu.
Cure, problem je upravo u tome što je to robica koja nije donirana i onda su ljudi stavljali nerealne cijene. I ja sam na primopredaji lagano kolutala očima kad bih vidjela izlizanu i ofucanu majicu za 30 kuna, a dvije minute ranije sam stavila cijenu od 20 kuna na novi-novcati rozi kompletić iz Benettona! Zato bih ja apsolutno ukinula to s postocima, tko neće donirati, ne mora. Većina robice za koju se traži postotak je precijenjena. I stvarno ne znam u čemu je fora - inače svi daju besplatno robicu koju djeca prerastu poznanicima i prijateljima, a na Rodinoj rasprodaji bi zaradili? Bezveze. :/
LR, pa dosta forumasica prodaje robu na rasprodaji.![]()
Svejedno mi se to ne sviđa.ivarica prvotno napisa
ja sam se sokirala kad sam dosla i vidila kolliko ljudi ceka ispred vrata :shock: , na rasprodaji sam naletila na frendice s kojima se nikako nisam uspjevala nac na kavi i nisam imala pojma da one uopce znaju za rode...komentari i sve ostalo mi je pokazalo koliko su rodine rasprodaje poznate i omiljene.
moze se naci puno povoljnih stvari...ja na zalost nisam bas sposobna za rasprodaje, mene izguraju svaki putali npr frenica koja je bila samnom je za nesto manje od 200 kn nakupovala robe da je nece stic iznosit...od toga dvije toliko prekrasne haljinice kakvu bi samo jednu u ducanu platila 150kn. stvarno genijalno! cini mi se da ipak (kao i svuda) ima puno veci izbor za curickice. i puno sam ljudi cula da se veseli vec iducoj rasprodaji.
sve je bilo genijalno.
upoznala sam apri, druge nisam htjela gnjavit sa upoznavanjem jer ja nisam pomagalaa svi su bili tako jako u poslu.
Luna, nadala sam se tebe vidjet pa sam sve skicala gdje si...sad vidim da nisi dosla.
ja npr, nisam kupila skoro nis za oskara![]()
izbor robe za decke te dobi je koma zato jer oni sve zraubaju (oskar ima doma mozda dvoje hlace koje na koljenima nemaju neku pa cak i najmanju rupu)
kosulje ne nosi (ili jako, jako rijetko) a majice isto unisti nekim natrprirodnim talentom pa pretpostavljam da je tak i ostalim deckima 6-9 i da je zato izbor na tom dijelu slab
LunaRocco, pa rasprodaje kao takve ne bi uopce bilo kad bi nastavili s poklanjanjem robe u krug...
ovak svoju robu prodamo, a za istu ili malo vise love nabavimo novu... kakva se NAMA svidja, a ne kakva se svidja nasim prijateljicama koje imaju klince iste dobi, a poklonile bi nam robu... kuzis???
ja sam bila na standu od 0-6mj i cijene su mi se uglavnom cinile ok!!! najskuplji je bio jedan potpuno novi,preslatki kompletic-majica i hlacice za 45 kn!!!!
piki sam kupila slatku malu traper haljinicu za samo 15kn!! :D
Aha, Chicco, još u kutiji.bucka prvotno napisa
(Nisam ga ja kupila, kunem se!
)
Ali baš na tom 0-6 je bilo bodića po 20 i 25 kn.
bucka, si ti crne kose vezane u rep i sa naocalama?
odvaljujem..!
cure, ja sam došla raditi a ne brbljati! a naravno da su svi upoznali apri... ako ništa drugo, ČULI su je! :D
i ja sam mislila da je mamma ju malo korpulentnija gospođa.![]()
lidac, ja bi rekla da je to bila teddy
ja sam bila i pitala ju ima li što pelena, ali nisam bila sigurna je li to ona
prije toga sam vidjela još jednu sličnu njoj pa sam bila konfjuzd
posle ja pitam MM-a "jel ono bila teddy" a on samo![]()
ne može vjerovati kako sam počela zaboravljati face
teddy :zasram:
nisam ništa kupila jer nam se nije dalo čekati u redu :/
A inače, i ja si mislim, joj, kako mi je ova cura poznata, hmmmm... :? i onda tek skopčam da si to ti!![]()
na sljedeću rasprodaju bi svi trebali napisati nick i pritefterit na vidljivo mjesto
i pomagači i kupci
onda ne bi bilo ovakvih konfjužna