Ja nisam bila na rasprodaji, već na primopredaji u četvrtak i petak, super mi je što sam upoznala dosta cura i prekrasnih bebica

Komentari (vezani za primopredaju, jer na rasprodaji nisam bila):
1. Mislim da je prevelika razlika u cijenama između donirane robe i robe za koju se traži postotak. Osobno mi je nepojmljivo da itko uopće traži postotak i što se mene tiče skroz bih ukinula tu praksu, ali dobro, ne bih sad zalazila u to. Npr., ja sam vidjela doista genijalnih stvarčica za smiješno male novce (tipa, nove novcate samterice br. 68 za 5 kuna!!!), a opet, kad smo razvrstavale robicu, vidjela sam hrpu ofucane robice za 30-tak kuna!

2. Posebno me razljutilo što su ljudi pokušavali zaraditi na najnevjerojatnijim mogućim stvarima, pa je tako neka žena donijela gomilu igračkica iz MacD-a (onih što se dobiju besplatno uz Happy Meal) i za svaku tražila po 10-15 kuna...Mislim da je to trebalo odbiti.
Isto tako je bilo šrot robice za koju su također tražili neke bijesne iznose...To mi je fakat lihvarski i koma.

Inače, mislim da je rasprodaja fenomenalna stvar i da su cure uhodane do savršenstva!!