Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Meni bi bilo apsolutno neprihvatljivo da moj muž živi u svom stanu , a dijete i ja kod mojih roditelja . Ako bi moj muž rekao da se ne osjeća ugodno u zajedničkom kućanstvu sa mojim roditeljima, a ima o još i prazan stan na raspolaganju sigurno bi drugi dan zajedno bili u tom stanu. Zapravo nikad mi ne bi niti palo da se selim roditeljima u kuću dok sam na porodiljnom ako bi muž i ja imali svoj stan (ili podstaraski stan koji bi mogli finacirati) u kojem smo živjeli prije nego sam rodila.
Ovako! Nema te sile koja bi me natjerala da živim s ovim ili onim roditeljima ako postoji mogućnost da budemo odvojeni.

S druge strane, možda je tm stvarno opterećen činjenicom da nije u svojem. U svojem bi se vjerojatno drugačije ponašao čak i sam od sebe, bez posebnih gurkanja u rebra.

Probaj, odselite se, ako baš ne možeš sve sama, nek ti mama dolazi kad je tm na poslu ili nek doma pegla za vas i gotovo. Sve se može... Meni je ovo oslanjanje na roditelje potpuno strano, nikad tako nešto ne bih mogla učiniti, ali znam da ono što je najbolje za mene ne mora biti i za nekog drugog.

Život je zbir kompromisa. Sve će se srediti kad nađeš način da budeš zadovoljna. I nemoj se zeznuti i mamu puno opteretiti - to isto na duge staze nije dobro.