Pokazuje rezultate 1 do 50 od 90

Tema: Život sa mojim roditeljima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala svim curama na odgovorima.I ja sam sama sagledala situaciju i došla do nekih sličnih razmišljanja koje ste mi i vi intuitivno spomenule.Volim svog muža i voli i on nas mene i bebu. Da je idealan , nije kao i ja ima mana.Ja mogu reći da je hipohondar jer sam ja liječnik, i znam što je to.Stan nam je bio u najmu, sada više nije zadnja 3 mj.Dovoljno je bilo 2 mj. da smo bili kod mojih, ovo je previše.Htjela sam udovoljiti roditeljima jer ih volim i poštujem i sebi. Mada sada jedva čekam da se ja sama počnem skrbiti za svoju obitelj, ja želim kuhati , organizirati i stvari, to sve ima i dublji smisao brige za obitelj.Oporavila sam se , dijete mi daje poticaj i snagu za sve ono što nisam mogla.Razgovarala sam sa mužem i on ima još razumijevanja za to da ću ja još par dana ovdje, jer ću početi seliti stvari u drugi grad.Moj muž se preselio iz inozemstva u HR radi mene, a sada se radi mene seli u manji grad. Ima sada posao u ZG koji će ostaviti, i na koji se neće vraćati jer će uzeti drugu osobu.Hoću reći da je on dosta kompromisa napravio zbog mene i djeteta.Ja sam malo precijenila situaciju...međutim ništa se strašno nije dogodilo, nije izbila žestoka svađa jer je moj muž mirne naravi,radije zašuti ili pobjegne.Neću više sada pojašnjavati cijelu situaciju, npr ja sam uredila stan kod mojih roditelja , za razliku od stana koji nam služi za iznajmljvanje koji je u puno lošijem tanju. Volim da mi je lijepo i čisto, da sve ma svoj red kao što sam si posložila u stanu u obiteljskoj kući..i takoo još druge neke strane, npr volim biti u kući jer izađem s djetetom u dvorište , stalno smo u prirodi, u zgradi mi je manje lijepo.

I cure , još jedamput hvala vam....

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj lili2511 prvotno napisa Vidi poruku
    npr volim biti u kući jer izađem s djetetom u dvorište , stalno smo u prirodi, u zgradi mi je manje lijepo..
    a ja da mogu mjenjala bi sav svoj komfor sa neki stancic u kojem bi bila u potpunosti opustena sa svojim muzem...

frigas ti i dvoriste ,mirnocu prirode i ostalo ako nemas svoj mir...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj lili2511 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj muž se preselio iz inozemstva u HR radi mene, a sada se radi mene seli u manji grad. Ima sada posao u ZG koji će ostaviti, i na koji se neće vraćati jer će uzeti drugu osobu.Hoću reći da je on dosta kompromisa napravio zbog mene i djeteta.Ja sam malo precijenila situaciju...međutim ništa se strašno nije dogodilo, nije izbila žestoka svađa jer je moj muž mirne naravi,radije zašuti ili pobjegne.
    Ja mislim da tebe tvoj muz puno voli i da cete vi rijesit trenutno nezadovoljstvo koje je nastalo.

Njemu svaka cast na ovim potezima, to nisu lake odluke, a donio ih je da bi bio s tobom i djetetom, stvarno svaka cast!

Tebe potpuno razumijem, nekad stvorimo sliku i mislimo da ce stvari bit ovakve ili onakve, a ne predvidimo sve scenarije pa nas malo zatece, svima se to dogadja, ovo vase je po mom misljenju jos uvijek benigno i da se rijesiti. Nadam se da ce sve bit kako treba i da ces bit zadovoljna, i ti i tm.

Sretno vam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •