Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Čudan osip/ flekice po trbuhu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Čudan osip/ flekice po trbuhu

prije par dana primjetila sam da ima nekakav osipić po trbuhu i samo na trbuhu. očekivala sam da će proći, al' crvene flekice stoje i dalje. ona se ne žali, ne svrbi je. nikakve lijekove nismo uzimali osim prošlu subotu jednu žličicu lupoceta ( za temperaturu) i njenu pulsatilu 1m za prehladu.
    obroci su uobičajeni, dosta voća jede, robica standardna, pamučna. tuširam je svako veče.

imao netko ili naslućujete što bi moglo biti?

ako ne prođe do ponedjeljka, morala bih je voditi pedijatrici, a ne da mi se u ambulantne prepune bolesne djece.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj S. je alergican na Lupocet, a to smo skuzili upravo po sitnom osipu po trupu. jos mu se i ljuste dlanovi i stopala od njega :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

:? povišenu temperaturu uglavnom skidam lupocetom i nikad do sada nije imala reakciju. jeste vi malenom prestali davati lupocet?

sinoć je i dalje imala flekice, ali ne više onako izrazito crvene.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dali sam dobro pročitala Pullsatila koju dajete ima potenciju 1 M?Da li ste na konstitucijskom tretmanu?Da li vam je to propisao profesionalni homeopat?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

sirius, tako je, zara je na konstitucijskom tretmanu kod profesionalnog homeopate.
    :?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A. samo poljupci za Zarči tebe, ne znamo ti pomoći..

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

i da napomenem, radi se o pulsatilli 1M u otopini, ali bi nam je homeopatica znala dati i u krutom obliku.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angel prvotno napisa
    :? povišenu temperaturu uglavnom skidam lupocetom i nikad do sada nije imala reakciju. jeste vi malenom prestali davati lupocet?
    od kad smo skuzili ovu alergiju, temperaturu mu skidam Ibuprofenom

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja zari ibuprofenom skidam temperature preko 39.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa u principu do cca 38 niti ne skidam lijekovima, tusiranje, hladni oblozi, raskomotim ih ....
    tek kad jako zakure, onda uvodim sirup

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Konzultirajte homeopaticu,možda bi osip mogao biti reakcija na konstitucijsko liječenje.U konstitucijskom tretmanu postoji pojam koji se zove inicijalna reakcija kada se privremeno vračaju simtomi bolesti od kojih se pacijent liječi ,tj.tijelo izbacuje bolest na površinu(što je dobro).Dakle ,ako je homeopatski pripravak dobro pogoden za očekivati je da se 10-20 dana nakon uzimanja doze pojavi inicijalna reakcija.Na vašem mjestu bih konzultirala homeopata.A kako se dijete (osim temperature)?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

zara je skroz dobro. povišenu temperaturu je imala pretprošlu subotu, dakle prije 9 dana. tada sam joj osim lupoceta, počela davati pulsatillu u otopini, onako kako mi je homeopatica odredila za prehladu uz kašalj i začepljen nosić. kako se stanje nije bitno promijenilo, osim što više nije imala pov. temperaturu, homeopatica joj je u prošlu srijedu dala pulsatillu u krutom obliku. te flekice na trbuhu sam primjetila prije ove zadnje doze pulsatille ( u krutom obliku).
    hvala vam cure, kontaktirat ću homeopaticu u vezi ovog osipića.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

homeopatica mi je rekla da, kad su kožne promjene rekacija na hom. lijek one nestanu za 1-2 dana. preporucila je samo pratiti i ako se ne bude pogoršavao, ničim ne tretirati. organizam će se sam izboriti da ga savlada. ako se bude pojačavao, treba utvrditi porijeklo, odnosno eventualnu pripadnost kliničkoj slici neke druge bolesti.
    i ona kaže da je moguća reakcija na lupocet, bez obzira što prije nije reagirala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •