Citiraj Barbarella80 prvotno napisa Vidi poruku
Puno je manje tih flekica nego prije,a koza je suha.
Dr misli da se mozda jos uvijek cisti,a i u bolnici je bila 2tj na 2razlicita antibiotika!
Mi spadamo pod Sisak,i od njih tamo imam napadaje,tak da...
Vidjet cu sta kaze nasa pedica.
Apricot,pokusala sam foru sa izmjenama dojki,nema šanse da nakon druge ponovo sisa prvu.ulovi bradavicu,potegne jednom,nategne i pusti.
Niti ju uspjevam dugo drzati na ciki,kad vise nece,to je to.
A namam se da ce to biti sve ok
ja tu uopce ne vidim veliki problem oko dojenja/u toj dobi tjedni *manjak* prirasta tezine i je trpanje djeteta u tablice sto ne valja/one su samo osnovni orijentir ali ne i razlog za uvesti AD.narocito ne kod djeteta sklonog atopiji/suzdrzat cu se komentara
mozda je svrbi koza-pa je malo nervoznija.ako piski i kaka i ima ovakav prirast tt treba joj samo mamino mlijeko i nis drugo/ima pravo usporiti dobivanje na masi u 2. tromjesecju.140g je nesto manje,ali dobiva.nisam pratila brojke,koliki je ukupni prirast od otp tezine do sadasnje?podijelite s brojem mjeseci bebe i imate mjesecni prosjek,za koji moslim da ce ispasti prilicno ok
mama,probajte izbaciti iz svoje prehrane sve sumnjivo,sa naglaskom na kravlje mlijeko ako vec niste,i odvedite dijete dermatologu
ne kupajte je u vodi s maslinovim uljem jer se atopije pogorsavaju takvom njegom
pedijatricu saslusajte i zamolite da potvrdi da je beba zdrava-i ne dajte se zbog straha odmah nagovoriti na AD.ta se odluka moze uvijek odgoditi.sretno!!!