Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: smeđi iscjedak

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno smeđi iscjedak

Pozdrav svima!
    U 13. sam tjednu trudnoće. Beba je dobro, lipo se razvija i sve je ok. U prvom tromjesečju znao mi se rijetko kad javiti smeđi iscjedak i radi toga mi je ginekolog naredio mirovanje, nisam dobila tablete nikakve.
    I sada, u ovm tjednu, dok mirujem, sve super. ali čim se duže vozim u autu ili puno šetam po gradu, vidim smeđi iscjedak. Na pregled idem za tjedan dana pa ću razgovarati s ginićem.
    Jeste li imali sličnih iskustava? Zanimljivo mi je to što je sve super dok mirujem, a ako ne, smeđi iscjedak se malo pojavi

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam u prvoj trudnoci dosta dugo imala smedji iscjedak. Istina, oskudan ali prisutan.
    Isto je na uzv uvijek sve bilo u redu, a iscjedak je prestao sam od sebe, bez terapije. Cak mi gin. nije ni mirovanje preporucio.
    Gdje god sam citala kazu da dok je smedji da se ne trebas brinuti.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

odi bolje kod dr pa pitaj.....ja imam fobije od iscjedaka( sa razlogom)

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala na odgovoru.
    Ma najbolje se ne sikirati nego misliti pozitivno pa ću vidjeti što dr kaže

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A postoji li ikakav razlog da se moraš duže voziti u autu ili puno šetati po gradu?

Ako ne, onda poslušaj svoje tijelo koje ti na vrijeme poručuje da usporiš. (I ja imam razloge da ti ovo pišem.)

Sad sam vidjela tvoj post pa ti dodajem : NIJE najbolje ne sekirati se. Smeđi iscjedak nije normalno stanje trudnoće. Sekiraj se, ali isto pozitivno razmišljaj.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 24.09.2012. at 16:03

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I ja sam imala smeđi kome nikako nisu mogli da utvrde uzrok. Pojavljivao se samo kad bih hodala. Kad sam hodala po kući nije se javljao (skuvam ručak, pa legnem i tako), ali ako bih malo više šetala (tipa do prodavnice, oko kvarta), odmah bi se pojavio.
    Dr pojma nije imao od kuda, beba se ok razvijala, sve bilo u redu. Prestalo tamo negde u 18. nedelji.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I ja sam imala smedi icjedak, ali sam dobila terapiju utrogestan! Uspori jer slazem se da iscjedak nije normalno stanje u trudnoci! I obicno to traje do 15tt dok se ne formira posteljica!

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zar nije da ako je smedji da je to neka zaostala, vec oksidirana krv? I da se ustvari dosta cesto pojavljuje kod trudnica u pocetku trudnoce.
    Ako je svjeza krv, onda je opasnije. Takvo krvarenje kod mene nije dobro zavrsilo iako ni to nije pravilo.....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zaostala ili svježa-nije normalno. Krvarenje u trudnoći, bilo koje količine i boje, nije nešto što možeš zanemariti. Ponekad je dovoljno usporiti, a ponekad treba i nešto više.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 24.09.2012. at 18:28

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam imala smeđi kome nikako nisu mogli da utvrde uzrok. Pojavljivao se samo kad bih hodala. Kad sam hodala po kući nije se javljao (skuvam ručak, pa legnem i tako), ali ako bih malo više šetala (tipa do prodavnice, oko kvarta), odmah bi se pojavio.
    Dr pojma nije imao od kuda, beba se ok razvijala, sve bilo u redu. Prestalo tamo negde u 18. nedelji.
    i meni je upravo tako kao i tebi. Dok po kući hodam, radim ručak, sve je normalno. Ali čim nekud dalje odem vanka, duže hodam, on se javi. Na zadnjem pregledu sam to rekla doktoru, on je rekao samo da mirujem. A onda ću mirovati, a samo kad budem morala na pregled, tad ću se pokrenuti

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
    Zar nije da ako je smedji da je to neka zaostala, vec oksidirana krv? I da se ustvari dosta cesto pojavljuje kod trudnica u pocetku trudnoce.
    Ako je svjeza krv, onda je opasnije. Takvo krvarenje kod mene nije dobro zavrsilo iako ni to nije pravilo.....
    I meni je prva trudnoća završila spontanim, ali od početka mi je pošla svježa krv. Nije bilo ničeg smeđeg prije. dok je moja sestra u 5 tjednu trudnoće dobila odljev krvi, ja je vozila na hitnu, al hvala Bogu, bio je hematom i beba je sad zdrava i sve je u redu. Očito to ništa ne znači. Samo je sve do 4.mjeseca trudnoće morala strogo mirovati

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A postoji li ikakav razlog da se moraš duže voziti u autu ili puno šetati po gradu?

Ako ne, onda poslušaj svoje tijelo koje ti na vrijeme poručuje da usporiš. (I ja imam razloge da ti ovo pišem.)

Sad sam vidjela tvoj post pa ti dodajem : NIJE najbolje ne sekirati se. Smeđi iscjedak nije normalno stanje trudnoće. Sekiraj se, ali isto pozitivno razmišljaj.
    Slažem se. Ma sad u ovim počecima trudnoće imam dosta pregleda pa često moram u auto i do grada ( na internu, pa vadit hormone, pa u polikliniku na komb.probir) a ništa se to ne može riješiti u jednom danu. Inače, ne idem bez veze jer baš nastojim slušati svoje tijelo kojem je najbolje kada miruje

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja mislim da puno stvari čovjeku ide iz glave. Meni je prva trudnoća završena spontanim. I to mi je ulilo takav strah da se zaista jako jako, čak previše ponekad brinem kako će biti s ovom trudnoćom, iako je na UZV sve dobro, beba se lipo razvija, doktor je zadovoljan. Na wc-u gaćice proučavam 5 min ne bi li vidjela što smeđe, sama sebe ubijam Na zadnjem gin. pregledu, doktor mi je rekao da vidi po obliku posteljice ( u obliku je polumjeseca) da se podsvjesno brinem jako za ovu trudnoću. Samo dosta to potiskujem. I dok sam radila, bilo mi je dobro. Nisam imala vremena kad razmišljati i brinuti se. Ali, radim na tome da se saberem i samo uživam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •