Volim! Obožavam!

Kad pruža malu jezu i prede dok joj se Miljenica/Hranilica približava, pa ju zgrabi svojim malim ustašcima i zagrli dlanovima!

Moje su cice napokon u uloži života u kojoj plivaju kao riba u vodi. Imale smo početnih poteškoća, srećom ne sa prihvatom dojke, ne sa ragadama, ne sa mastitisom već sa uspavanom bebicom koja je nakon što su nas po porodu razdvojili na predugih 13 sati, obolila od žutice i bila presnena za papanje...danas mi se ta prva tri dana po izlasku iz rodilišta čine kao nečija tuđa tri dana jer smo nas dvoje takav uhodani par da već imamo pozamašan foto album "mjesta gdje smo dojile"

Rekli su mi - nauči ju na dudu, lakše će ti biti, moći ćeš dulje odspavati, lakše ju smiriti. Ma kakva silikonska duda, pa ja imam dvije tople i mekane, čemu služe ako ne mojem djetetu! Za utažiti žeđ, za hranjenje, za utjehu, za milovanje, za uspavljivanje. Naravno da je bilo i teških trenutaka kad sam bila premorena, a ona nervozna, pa bi joj , kad više nisam znala kako ju smiriti i udobrovoljiti, rekla "Čuj, dudu ćeš dobiti!Već sutra!". Moš si mislit

Kad me pitaju do kad mislim dojiti, nasmijem se i kažem - pitajte moju cicoljupku Nadam se da se kroz kojih pola godine vidimo an topicu prodiljeno dojenje

U moru topica o problemima dojenja, eto, poželjela sam napisati da ja jednostavno - volim dojiti