Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: 14.02.2013. globalni štrajk protiv nasilja nad ženama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno 14.02.2013. globalni štrajk protiv nasilja nad ženama

https://www.facebook.com/autonomna

Jedna od tri žene na planetu bit će silovana ili premlaćena tokom života. Jedna milijarda ozlijeđenih žena je zločin. Jedna milijarda žena koje plešu je revolucija. 14.02.2013. održat će se globalni štrajk protiv nasilja nad ženama. Pridružite se kampanji V-day-a, podijelite video, plešite i pobunite se

http://onebillionrising.org/blog/ent...rising-trailer

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

rada borić je u novoj emisiji "damin gambit" spomenula kako se prema statistikama može reći da svakog 13. dana jedna žena u hr postane žrtva ubojstva.

link

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

odlicna emisija, tako mi je drago da je gojan vodi. ovakva jedna emisija koja se bavi zenama i njihovim polozajem u drustvu je vec odavno potrebna.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kakav je to plesni strajk? (nisam pogledala video, malisa spava, ne da mi se palit zvuk) Oce se samo plesat ili ce se plesat i ne ic na posao? Ovo drugo mi zvuci mocnije.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav je to plesni strajk? (nisam pogledala video, malisa spava, ne da mi se palit zvuk) Oce se samo plesat ili ce se plesat i ne ic na posao? Ovo drugo mi zvuci mocnije.
    video je prejak...cijela ideja je OK...samo što taj datum i sve treba malo jače više bolje izreklamirati, ovo je stvarno nešto za što svaka od nas treba ustati i rći dosta....

nisam aktivist, ali ovu akciju definitivno podržavam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •