slazem se u potpunosti sa tobom i tocno se tako i ja osjecam u pogledu CR.Rodila sam na CR prije dvije i pol godine uz spinalnu anesteziju,bila sam svjesna svega te je moj Muz cijelo vrijeme bi samnom u sali i sjedio pokraj mog uzglavlja.Bebicu su mi odma dali pokraj glave i poljubila sam ga u desnu nogu(nikada necu zaboraviti taj trenutak).Odnjeli su ga zajedno sa mojim muzem da ga izvazu i pregledaju ne daleko od mene.Za par minuta su mi ga ponovno donjeli ali meni je tu pozlilo.Nisam mogla disati i jako me je napinjalo na povracanje.Vidjeli su da mi nije dobro i svi su se uzskakali.Sestra me je pitala jel hocu sina na prsa,uzasno mi je bilo lose i mislila sam da umirem.zaa to vrijeme dok su mene sivali i dovodili u red zamolili su mog muza da skine gornji dio i stavi bebu sebi na prsa jer je jako vazan kontakt koza na kozu.Svi troje beba muz i ja proveli smo par sati u radjaoni i tu je bebica pocela vec sisati.Zatim smo svi presli u normalnu sobu.Muz i bebica su bili 24h samnom,muz mu je stavio prvu pelenu,muz ga je prvi okupao pred mojim ocima sve.Hocu reci sve je bilo savrseno za uzivanje u tim jedinstvenim i prvim trenutcima u troje ali meni stalno nesto fali.Beba je bila samnom ali ja sam bila nepokretna,beba je bila tu ali ja sam se tjednima borila sa uzasnim bolovima,Danima nisam mjenjala polozaj u krevetu,nisam se mogla ni nasmijati.Za svaki podoj nocu se morao i moj muz buditi da me digne i doda mi bebu jer sama nisam mogla,a prvi put na pet minuta sam izasla iz stana nakon mjesec dana poslije poroda i odma pozelila nazad u krevet.dok je moja prijateljica poslije prirodnok iako je radjala 16 h u mukama uz epiziotomiju deseti dan isla poplacati racune ..Ne kazem da je prirodni porod bezbolan ali fali mi sto ga nisam dozivjela i svakako ako nema nekakvih vecih komplikacija oporavak je definitivno brzi.Eto to je moje iskustvo,jos da dodam da me trbuh boli i dan danas nakon 2,5 godine.